Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meredek mesék

2018.jan.08.
Írta: V. Meredek

Bjorn újra Budapesten!

A szerző homoerotikus sci-fi” -nek definiálta új művét.

bjorn_2.jpgAmikor tavaly nyáron Bjorn Soderlund először járt hazánkban, lenyűgözte a sok-sok látnivaló, az új színek hangja, az utcák nyelve, de még a satöbbi is. Pár napja újra eljött közénk. Az itthon ismeretlen norvég szerző első netes kötetének dedikációjára érkezett. Az összegyűlt rajongótábor (szűk 8 fő) tűkön ülve várta.

Utána sushi bárba is elvittük, majd nyakunkba vettük a várost anyaggyűjtés és terepszemle végett. A szerző már nyáron beleszeretett Budapestbe, olyannyira, hogy rögtön elkezdte következő regényét, mely Magyarországon játszódik, a nem is olyan távoli jövőben, 2070-ben. Korábban egy hosszabb részletet már át is küldött, Juhász László fordításában olvasható. A szerző szokásos túltágazott cifrázata szerint ez egy „hipertextuális visszaemlékezés a jövőből” és homoerotikus sci-fi-nek definiálja.

Tovább

mély(v)iszony

002_3.jpgAmikor megjött a jó hír, Lacika épp egy használt autót mustrálgatott a vele rokonértelmű édesapjával.
- Megkímélt állapotú, hála az isteneknek. Pompás a hátsó felfüggesztése – súgta apa a fiának, nehogy meghallja az eladó, mert akkor biztos többet kérne.
Ekkor szólalt meg Lacika mobilja. Egy szőke női hang arról tájékoztatta örömmel, hogy őt sorsolták ki. Ő merülhet.
Akkor még nem tudta, hogy hamarosan egy szörnyű tragikomédia szereplője lesz.
A 21 éves fiú gyerekkora óta álmodozott arról, hogy egyszer talán majd személyesen is láthatja a nagyszerű luxuskatasztrófahajó, a Titanic roncsait. Látta az összes titanikos doku-és egyéb filmet. Szóval, rendesen bele volt buzulva a témába...

Tovább

Bjorn Soderlund: Rugaszkodás

 bjorn.jpgNem sokára nyakunkon a kellemes ünnepek, ugye? Mi sem természetesebb ajándék, mint amit mindjárt mondok!
Megjelent az elvetemült, abszurd, groteszk, norvég szerző Bjørn Søderlund trilógiája. A teljes gyönyörkötetben csak úgy tobzódik az izgalom, a kalamajka, a méz, na meg a sex! A világraszóló világregény innen ingyen letölthető, amíg a készlet tart! A lenyűgözően szürreális kalandregénykedés telistele ármánykodással és megdöbbentő megdöbbenéssel.


Kell ennél szebb ünnepek?

 

Első rész
Második rész
Harmadik rész

és a történeti elágazás: Epilógus

Tovább

Cecília nem

A stúdióban vakító reflektorok világították be a Hírességekkel beszélgetek című beszélgetős műsor rikító díszleteit. Kubai Ádám műsorvezető barna öltönyt viselt. A mellette ülő Esztergályos Cecília viszont nem. A művésznő elegáns, tafota berakásos, ezüstösen csillogó kisestéjit viselt, napszemüveggel.
Ádám hirtelen a kamerába fordult, hogy megszólítsa a tévék előtt vélhetően ott ülő nézőket, bár a fél évvel ezelőtti napkitörés miatt már semmi sem biztos:
- Jó estét! Mai vendégünk Esztergályos Cecília. Művésznő, örvendjen!
- Örvednek! 
- Mondhatni, hogy maga kitartó színésznő. Mármint halmozottan nem tehetségtelen? Maga bűzlik a tehetségtől!
- Az biztos – vágta rá a színművésznő.

Tovább

Egy kis online sexlecke

001az_ujaliro_hu.jpgAvagy egy elavulatlan örömhölgy ragyogó vallomásai (2.)

...furi módon kezdődött az egész. Egy hirdetésre lettem figyelmes az internet felületén: „Most induló online bordélyházunkba gyakorlattal rendelkező k*rvákat keresünk, azonnali kezdéssel, versenyképes fizetéssel!”
Hát, „istenúccse”, jelentkeztem bizony! Mert rátermett alkatú vagyok.
Felizgult ügyfelekkel kellett foglalkoznunk kecsesen, webcamerán át. Már az első munkanap belém bonyolódott egy igen magas, barna, decens, uszkve 189-179 centis férfi.
- Maga úgy hasonlít – írta kifogástalan.
- Nem igaz, nem hasonlítok! - írtam vissza kicsit dühösen, kicsit tréfásan, kicsit sexy vadmacskásan. - És ne szakítson félbe.
- Ugyan, még mit nem?? Hova gondol, smile? - írta védekezően, mint „nagy hal, ki nem akarja elriasztani a kicsit reggelire”. - Sex közben nem támadok, én csak védekezek. Ön ellen. Vírusirtóm jelentős, cudarul szilaj, egyet se féljen. Írtam kegyed szépségéről egy kétsoros költeményt!
– Mit merészel? - válaszoltam sietve. - Ez már pozitív diszkrimináció!

Tovább

Avagy egy nem-elavult örömhölgy ragyogó vallomásai (1.)

001az_ujaliro_hu.jpg...na, mit meséljek még, hogy megtörjem ezt a konok csendet?... igen, prostitúcióval foglalkoztam testközelből, én voltam egykor a főmuff, kegyeimet árultam gáláns urak javára, akik nem hagytak bőkezű, túláradó anyagi kecsegtetés nélkül szárazon... bocsánat, hogy így mondom, de ma mocsár az agyam, sokan interjúztak velem tegnap… Munkám során gyakran térdre kényszerítettek. Tulajdonképpen szobalány voltam, belső használatra, aki nem öltöztető, hanem vetkőztetőnő, s takarossá polírozza a rossz kedvet, ha jó szándékkal van az ügyfél kikövezve!

Persze, gyakran sok szemtelen vendég akar engem fizetéskor levegőnek nézni... mármint akarom mondani: átejteni, és lóvé helyett lelépni, el a szemem elől, köddé válva, faképnél hagyva. Azt mondja sex után, miközben a zokniját rángatja magára, hogy csak kiugrik csokiért, meg ajándékért nekem, s már szalad is vissza, de van, hogy nem így történik. Ilyenkor vagy bezárom az ajtót, vagy szólok a Misikének, hogy az úr nem szeretné rendezni a számlát, legyen szíves, verje ki belőle a rám vonatkozó részt. Hiába extraszimatú a szaglószervem, még engem is átejtettek néha.
Gyakran hevertem két vendég között szép kis szobám magányában, mely selyem, s bársonyveretes, de nem vidáman... Éreztem, ahogy bőrömön a fénypercek fényévekké nyúlnak, megnyúlnak, mint gravitációtól meggörbült égben a légi folyosók.

Tovább
Címkék: szex, trend, vendég, ribi, buja

32% semmi

009.jpgGyurit tényleg Gyurinak hívták, annak ellenére, hogy lány volt. Véget ért a munkaidő a rakparton, s a rakpartkorlátra könyökölve ismét belemerült a horizonton található naplementébe. Az egyszerű lány nagyon szerette nézni, valósággal gyűjtötte a naplementéket, és itt a Duna felett, Budapest felett és mindenekfelett szerencsére volt bőven, majdnem minden nap. Gyuri alkonyattól pirkadatig dolgozott, s ma is pont olyan szögből nézte a lebukó napot, mint máskor, de ma történt valami. Hogy mi, azt ő sem tudta, de történt. Valami megfoghatatlan. Valami fülön csíphetetlen. Pont fájrontkor. Felpattant a bringájára és hazatekert. A Gellért szálló romjainál egy ló sétált el mellette. Nem szóltak egymáshoz.
Gyuri - a barátoknak csak Nulladik Henrik - a nagyanyjával élt – a barátoknak csak Gyuri néni - mert Gyuri szülei sajnos túl hamar odavesztek, eltűntek a Dunában, mert ügyetlenek voltak. Gyuri mama már meleg vacsorával várta a lányt.
Kajálás közben Gyuri így szólt a nagymuterhoz:

Tovább

Kézműves sorok

20170802_160922.jpgobjektív festővásznak közelednek kitaszítottak a mennyei sörözőbizottságból nyaklevest rendeltem hozzá húgysárga bort korábbi kábultságának nyoma sem volt talán csak erőt gyűjt e nyolcarcú fickó ebben a vidor robbanásban egy költő veszett el kivonatosan szavai horzsoltak ezen az egynapos napon úgy találta magát ki kis öröm suhant át az arcán a kis öröm is öröm ahogy az anyja szokta mondogatni a kis öröm már a nagy öröm pereme tehát mindenképpen több mint a majdnem semmi 6 számjegyű a fizum csak nullával kezdődik amikor írok az ördög nézegeti magát ez a gondolat jel gyalog mászkál elemében van de decensebb a kiállása csendes a pofája de belül dübörög és elment egyik pontból a másikba szúnyoghálós bababútor csörömp lesz a halál időpontja törlés és törlés csikar a becsszócső megannyi emberöltő alkotta itt legyen ember a talpán felelte a hosszú halántékú férfi kinek oldala enyhén őszült légy óvatos nehogy felborulj ne senkisülj meg aranyrakéta csukta utána a nő kacagtató ürességgel fejében magaslat és figyelmeztető lövés erkélyi helyek nézők teljes rovására hamarosan zajló teljesítménye bonyolította sebesen csobbanása nem esett mások nehezére mert nem gurult hanem csúszott ezek muszájból vannak itt fürdőruhástól alaposan mit művelünk szálanként műkedvel faji és hovatartozás nem számít azt mondják majd megváltoznak de nem most észrevetted hogy mindig pont most van sőt csak most sok a szövegvakság csak saját felelősségre vidám illat barokkos túlzás szövegtestedzés felszentelt tűzoltók sötét hiába lassan úrrá lett félelmén letörölte a rettenet cseppjeit homlokáról ragadta a telefont az a fény sebesség belső fegyelmezetlenség démonok rabolják ki hulláinkat elviszik testünk lelkét még a hullahűtőkamra nyikorgását is elviszik a proszektúra csempéire ragadt reményeket is még a megállt órát is a falról mert belőle az időt már rég ellopták a mutatók egy irányba mutatnak a balzsamozófolyadék mérgezett születésed óta ott kering benned de a hamvasztó kemence étvágya elvehetetlen a pontok pontossága a vesszők futása mint a

 

Három semmitmondó mese

008.jpgEgy felszívódás


A
balatonvilágosi nyaralónkban láttam utoljára anyut. Épp be akartam gyalogolni a tóba, vagyis a vízbe, mire anya azt mondta, hogy ne menjek be túl messzire, be abba a Balatonba, mert el fogok tűnni. Ugyanis évente több millió gyermek tűnik el a Balatonban nyomtalanul. Anya milliós intésére fittyet hányva mégis jól bementem a tóba, alaposan be, aztán... úgy nem is tudom hány méteren, talán valahány méteren, de a part már csak távoli játékpart volt csupán - azt láttam, hogy valami nem stimmel: kezdek eltűnni. Olyan puhán éles érzés volt. Először az adott karom kezdett el halványodni, ha a szemem elé tartottam, átláttam rajta egész Tihanyig. Megtorpantam. Milyen lehet teljesen átlépni a határt? - morfondíroztam. A gondolatot tett követte. Kisvártatva tovább léptem. Átléptem a határt, mire teljesen eltűntem. Próbáltam fokozatosan kihátrálni, de már nem lehetett visszacsinálni. Úgy maradtam. Anyának igaza volt. Egy szál fürdőgatyában lettem semmivé. Nem tudtam többé megtestesülni. Az irreverzibilis folyamat magával ragadott. Eltűnt testemmel szaporán kiúszom a partra. Eltűnten gyalogolok be anya konyhájába és újságolom neki, hogy anya képzeld, eltűntem. Ő nem válaszol, csak egy elhessegető, ingerült mozdulatot tesz, mintha egy legyet akarna kitessékelni. Anya valószínűleg haragudott erre a nagyon szófogadatlan gyerekre, aki egykor látható volt és nem eltűnt.

Tovább

Megint támadt egy csomó filmötletem!

00a1vege.jpgDear Mr. Szpilberg ! Először is, saját bevallásom szerint, nagy rajongója vagyok művészetének. Kétszer láttam az Indiána Jónást meg azt az ítis izét, meg a Titanik óta, melyek mind a lelkemben szólalnak meg ma is! Aztán valami azt súgta, hogy maga pont úgy érez, vagy gondolkodik, ahogy én. Oda-vissza érezzük egymás lelkét, tudom!! És tudom, hogy nem vár ötleteket, de lenne sok-sok k*rva jó filmötletem, Önnek, mik megrohantak minap, és ha a Vajna meglátja majd, mert Ön lesz a gyorsabb megvalósító, hát tuti húgycső-csavarodást kap majd. Íme... vagyis ímék: Napjainkban járunk:

 

A világ kedvenc torzszülöttei

Egy torzszülött fiút az anyja 26 éven át a pincében tárol. Aztán egyszer csak valamiért le kell merészkednie anyunak oda. (A stáblista, meg cast meg excutive producer, amik a filmek elején vannak, a falra vannak fújva, ákombákom betűkkel, mintha a torz ember műve lenne, és a nő által tartott elemlámpa fényében vannak megvilágítva). Mintha a torzfia pingálta volna oda őket, aki menten ráharap, és minden formaságot mellőzve, leszedi halálra vált anyja fejét, aztán meglép. Beveszi magát egy ottfelejtett erdőbe. Itt találkozik az erdei rémnővel, akit szintén kitaszítottak a hozzátartozói születési rendellenessége, csúfsága végett. Megállapodnak, hogy belázadnak és elkezdenek tombolni a világban: közhelyeken mutogatják magukat és kirabolják az Eiffel-tornyot stb. Nyomukban egy süketnéma FBI ügynök, aki mindenkinek végig a szemébe néz. A két szörnyszülött tombol, de a sajtó imádja őket - akkor egyáltalán nem imádná, ha tudná a céljukat. Ugyanis úgy vélik, hogyha ők ilyen torzak és nem lehetnek szépek, más le legyen az, és ezért eltüntetik a Földet. Ugyanis a Sziklás-hegységben van egy mélyfúrt labor, ahol a Föld önmegsemmisítő funkciója van, ha szükség lenne rá valamiért. És az kell nekik. Meg is nyomják. Az FBI-os nőnek már késő. Addigra ráadásul már meg is halt, mert valahol egy kísérteties hotelben leveszi a pulóverét, de beleakad a feje és megfullad. És mindenki meghal. A robbanást jól meg lehetne mozgatni 3D-ben.

Tovább

Szalad-e locsolni?

Spartacus [1960].jpgA húsvéti áruhajrá finisében nem csak az akciók jártak le, de két nagyszerű asszony is. Gézáné és Jenőné élete befejeződött. Éltek 110 évet – ketten együtt. A Teher utcai Spar matt járólapján lehelték ki lelküket, egymás keze által, boltvezető és áruátvételi helyettese, pont azon a szerencsétlen nagypénteken. Évek óta dúlt már a hidegháború a két asszony között; érett a pofonalma, de csak azon a baljós napon, a Spar Húsvéti Pipiparádén érkezett zenitjére a terror vérláza. Azon az árzuhanástól feszült napon kitört a vérvulkán, a gyűlölet-gejzír, hosszú évek elfojtása rejszolódott elő a szívekből. A halál akciós fügét mutatott a két jószágnak. A Spar üzletlánc húsvéti árukampánya éppen lecsengőben, így a „Spartacus csúcshús Maximus” idétlen akciósorozata szerencsésen csúszott a kapituláció felé. Igen, a korabeli római hangulatot rá kellett valahogy erőszakolni egy fotocellaajtós, csupaüveg, neonfényes boltra. A Római birodalom, a gladiátorok meg a nyuszihúsvét témája… hát, nemigen passzolt össze. Ezt eltolták a marketingesek, de nem törődött vele senki. A dekoráció több volt, mint meredek: a plafonról bátor karton-Spartacusok lógtak, teljes harci díszben, kezükben elnagyolt párizsi pajzzsal és kolbászkarddal. Sonka Maximus, Spartacus reklámbéli ellensége, üldözi őt akcióról-akcióra, útközben és harcközben éles pengékkel nyesve le a tolakodóan magas árakat ünnepire. 

Tovább
Címkék: húsvét, erőszak, vér

A biszex T-Rex

002_1.jpg(részlet egy fura fosszília naplójából)

 


Amikor az a fényes korong lebukik a horizonton és beállnak azok a túláradó, lávától forró és izzó gázmocsaraktól lucskos esték, az én vérem is forrni kezd. Már nem csinálok belőle nagy ügyet, hogy olyan hím zsarnokgyík vagyok, aki más hím zsarnokgyíkokhoz vonzódik, ez a dolog nem választható. Hajlamom kissé ferde. A 30 fényes koronggal ezelőtti Melegfelvonuláson megismertem egy nagyon csinos, dögös Valakit. Kaptam tőle ajándékba Bőrszárnyas Csőrit, azt mondta, a saját szájával szedte. Illendően megszimatoltuk egymást, hogy meggyőződjünk a másik nemi beállítottsága felől. Azt is rögtön levágtam, hogy ő is dögevő, ...így már van legalább egy közös téma! Nem mutatkozott be, de én sem, mert itt senkinek nincs neve, csak szaga.

 

Tovább

havibaj

tampon-flash-drive002.jpgHivatalos megnyitóját követően 1 évvel kezdett vérezni a RózsaPláza. Azóta menetrendszerűen jön belőle, s mivel havonta csak egyszer, a sajtó hamar el is keresztelte „havibajnak” a jelenséget. A kiválasztott folyadék vegyi elemzése is alátámasztotta ezt az állítást. A menstruáló épület ritka jelenség, ugyanakkor autentikus is, olyasmi csoda ez, mint a könnyező szent szobrok, és mivel egy pláza is bálvány valahol, neki is joga van csodáskodni, természetfelettieskedni. A gond ott kezdődött, amikor a plázavezetőség úgy döntött, hogy minden hónapban egy-két napra le kell boltzárni az egész épületet mindenestül, hogy egy speciális takarítócég emberei kezelésbe vehessék az érintett területeket. Merthogy a vérzés nem egy pontra koncentrálódik, hanem összevissza jelenik meg, a szakértők szerint „több pontból fakad”, kapnak belőle a raktárak, a mozik, a kajáldák, még a Telenor Ügyfélszolgálat személyzeti mosdójában is találtak mensi-tócsát. Nem lenne ekkora cécó, ha a pláza normálisan és centrálisan a liftaknákba menstruálna, mert onnan lefolyna a... hát, a lefolyón. Nem lehet itt csendben menstruálgatni csak úgy!

Tovább
Címkék: vér, trend, zöldség

A magyar emberevés közben nem beszél

emberev.jpgÖsszetörök egy kis fokhagymát, reszelem rá az afgándiót, megszórom kurkumával, majd lágy besamelt készítek, a szeleteket pedig alaposan megforgatom benne. Fél órát állni hagyom. Az illata harap és kellően keleties. A humánhús a Horváth Rozit is szépen felveszi, de én magam szeretem kikeverni a pácot.
Elsőként csaptam le a gasztroműsor jogára, mint mesterszakács, amikor törvénybe iktatták, hogy 2042 május 1-től a visszaeső bűnözőket államilag kivégzik, testüket pedig közfogyasztási célokra piacra dobják. Mióta országunk hivatalos államformája az alkotmányos monarchia, a büntetés végrehajtás szabályai is szigorodtak. Mivel a tömeges kivégzések után rengeteg egészséges hulla maradt az állam nyakán, egy politikus felvetette: miért kéne kidobni ennyi kiváló húst, amikor az ország fele éhezik, nem beszélve a gasztro-turizmusról, amely már régóta döglődött. Javaslatát, elenyésző tartózkodással, de megszavazták.

Tovább

Négy kiábrándítóan rövid, s igen tanulságtalan anekdota

Tudta? Hogy ma péntek 13 van egész nap?
...már az ókori rómaiak is tartották a péntek 13-at, de nem sokra, többnyire kecsketejbe keverve fogyasztották és rendszerint sosem hétfőn.

Időutazós üdülőjog ugyanitt eladó (a Kr.e 47 és 31 közti időszak még szabad!) Erzsébet utalványt elfogadunk ha van közte pár húszezres is !

Most pedig következzen valami egészen más:

 


 

1.

Pilóta és a farkas

 

A farkas már harmadszor próbált felszállni a gépre, a pilóta pedig harmadszor tessékelte le egy összetekert navigációs térképpel. Nem a farkas farkasságával volt baja, útlevele és tiszta ruházata is volt, minden, amit az utazási szabályzat előír, csakhogy ez az állat egy megcsócsált nyúlhullával a szájában kívánt részt venni a repülőben, amit tilt a légi szabályzat. Erre külön piktogramok hívják fel a figyelmet a reptér egész területén, merthogy a levedző állattetem veszélyes mások ruházatára, cipőjére. Utastárs-zavaró az ilyesmi, ezért jelölik piros csíkkal áthúzott döggel.

- Fel nem hozod azt a cafatot az én gépemre, farkas úr, összekened vele a fedélzetet, az üléseket és utastársaid testi épségét – így a pilóta.

- Maga nekem ne ugasson, aki még életében nem vadászott le semmit - így a farkas.
- De tovább élek, mint te, és én legalább nem kiabálok önkéntelenül a teliholddal – vágott vissza a pilóta.

A farkas aznap nem repült.

Tovább

A webbeteg és a megfázott gigák

index_4.jpeg ...na, mit kaptam Mikulásra? Náthát. Pedig nem azt kértem. Kirakóst kértem. Olyat, ami már eleve össze van rakva, gyárilag kész, és nekem már csak kreatívan szét kell szórnom a szőnyegen. Weborvosom tanácsára letöltöttem a torkomba egy C-vitaminos alkalmazást, ami sajnos a vécében lett telepítve, mert átfutott rajtam a program. Aztán szóltak, hogy nem szájon át kellett volna bevinni a szervezetbe, de ott, ahova dugni kellett volna, akkor éppen USB-lázmérő volt. Jelenleg két megabájt lázam van! Alig alszom, dugulok, izzadok, forgolódok, már csak formatálni jár belém a lélek.
Rendeltem egy Egészség ZIP-et, de anyu azt mondta, csak karácsonykor szabad majd kicsomagolni. Ez a fajta nátha pillantással terjed, monitoron át. (A lemeztelenített merevlemezek megfázhatnak?) Már biztos, hogy valaki egy baktérium telepet telepített a gépemre, ezért hatástalan ellene a vírusirtó, hiszen az nem baktériumölő, kár is futtatni.

Tovább

Tomi a zombi

zombee.jpgHétfő

Ami nem rég Tamással történt, az köztünk szólva is iszonyatos! Tomi anyja ezt a levelet találta a hűtőszekrény ajtaján:

„Anya! Probléma van! Ez a nap is úgy indult, mint a többi, de a farkasréti temető területén megharapott valami! Hogy hogyan történt? Álltam, álldogáltam, gyanútlanul imádkoztam, egyszer csak meglátok a szomszédos sírhantnál valamit. A föld mozog. Mintha alulról löködnék alkarral, de az hülyeség! Ilyen nincs, hiszen onnan már nem vágynak a holtak kifele. Pedig ez de! Én hülye, sajnos közel hajoltam, mígnem egy rohadt kéz megmarkolt és hamarosan egy rossz ízű koponya is előkerült a mélyből, csattogó, korhadt, de még mindig veszedelmes fogsorral. Megharapott. Pont, ahol a legjobban fáj. Bárcsak máshol töltöttem volna a szabadidőmet.
Most lefekszem, nem érzem túl jól magam. Remélem, holnap újra jelentkezem.

Üdv: Tomika”

Tovább

Nem akarok plázatakarító néni lenni!

spring-cleaning-400x400.jpg...meg amikor a vécét úgy hagyják! Tudnék mesélni! Már előre ijedős vagyok minden nap, mert nem tudom megszokni, ahogy az ülőke lecsinálva, a falakat meg lepisálva felejtik, meg firkálva. Nehezen jönnek le a szavak. A hányás még hagyján, annak nekidurálom magam gumikesztyűben és domesztosszal. Vannak szar pillanatok, amikor megszűnik alattam a folytonosság, lelkem járatlan járólapja bemocskolódik, pedig azt hittem, hogy a plázatakarító elitállás, nem Nyugati, nem kupleráj, fel lehet hozzá öltözni, nincs hányás, se lemenstruált csaptelep, aztán meg!
...Hogy én választottam volna ezt a szakmát? francot: az választott engem. Azelőtt az EVIG-nél voltam terjesztési bérszámfejtő, meg anyagmegmozgató és főszámláló.
Jelenleg kényszer pályázom.

Tovább

A homok titkai

piri.jpg

(1922, Egyiptom, Királyok Völgye)

A forró sivatagi szellő lágyan megcirógatta Howard Carter őszes bajszát, miközben Lord Carnarvon kéjes mosollyal beletúrt a régész hajába. A lord egy arany tiarát emelt ki a kincses szarkofágból és Carter fejére illesztette:
- Nesze, kölyök. - mondta, miközben mélyen belenézett Carter szemébe. - Fura szépséged elhomályosítja eme használt bizsu csillogását.
Carter zavarba jött, elpirult, mint egy túlérett füge.
- Ó, Carni, szívem sivatagi vihara… – sóhajtotta, majd lágyan megcsókolta a lord húsos, csillogó száját.
Carter és Lord Carnarvon kapcsolata 1907 táján kezdődött, amikor Carter-nek fogyni kezdett az ásatásokra szánt tőkéje, és egy londoni white party-n összejött a dúsgazdag régiséggyűjtővel, aki legalább annyira odavolt a „cuki” ékszerekért, mint ő maga.

Tovább

Pénztárosnő reggelire

pénzt.jpgHóvégén mindenki húszassal jön, zajlik a nagybevásár. Lusta arccal kirakja elém a szalagra a Rámát, a parisalit, a Maggikockát, akcióshagymát, nincs rajta vonalkód, semmi, nekem meg fejből tudni kéne, mi? Elvárja tőlem, hogy az egész hipermarket hétszázezer termékét raktározzam fejben, és ha kell, csak enter és köpöm is ki a háttértárból. Aztán nem lemérve hozza ide a gyümölcsét, és húzza a száját, ha visszazavarom. Azt nyavalyogja, „de gonosz teccik lenni a néni, hogy szemenkint nem megy az árja”… Hát bazmeg, nem jön árszalag a seggemből, hogy mindenre nyomjak egyet!! Csak egy pénztárosnő vagyok, napi 10ben, 10 éve. Elég nagy a jövés-menés ebben a szakmában. Kevesen mennek innen nyugdíjba, csak ha született droidok, akkor. Az újaknak 3 napos betanulási idejük van, ami arra elég, hogy képes legyen lehúzni a cikkeket, és kicsit beleverje a gyorskódokat a fejébe. Ma sem tudok félelem nélkül rovancsolni - a rovancs az, amikor munkakezdéskor, és a munkaidőd lejártával átszámolod a kasszát. Ilyenkor is csinálhatsz hiányt. Közben ha segítséget kérsz, magadra vagy utalva, valahogy meg kell oldanod. A túlórát nem fizetik ki. Hónap végére elég szép kis összegem gyűlt össze túlórából, de egy forintot nem láttam belőle. Nem baj, leírtam selejtbe pár tucat angolnát a halosztályról és néhány vödör frankfurti virslit, már egálban voltunk. Szevasz. Kurva anyátok. Ezt kapom a napi idegrohamért?

Tovább

világcsőd

dali_moma_0708_11.jpgBekövetkezett az elképzelhetetlen: csődbe ment a Föld. Már elküldték a csődjelentést. A csak virtuálisan létező Világadósság és a bankok által kitalált pénz miatt a Föld teljesen eladósodott. Önmagának, önmagába. A dollár az euró dugájába dőlt. A világon hirtelen semmi nem maradt értékálló. Ezt a végső válságot benyeltük. A pénz fogalma megszűnt. A Föld Hivatal már kiküldte az árverezés tervezett időpontjait az érintetteknek.
A Földön beállt a pénztelen csend. A túlnépesedés azonnal megtorpant - kinek van kedve kúrni ilyen visszavonhatatlan helyzetben? - mégis kitört a tömegpánik.
Szebbet-jobbat nem lehet most mondani. Az óceánokat lefoglalták, a Himalájára árcédula került, az alföldeket zárolták a hitelezők, a további szeleket visszatartották, az Antarktiszt befagyasztották.

A Föld infarktusra készül. A szívcsakra Dobogókőnél van.
Az érdekcsoportok csődbe vitték a világot, de még most sem bánják.
Van ebben valami nem váratlan. A financiális fibrilláció kicsinálta a világot, pont azt, amelyen élünk.
A világot jelentő deszkákat lassan elhordják a bontási segédmunkások.
Már csak az idő maradt.
Minden idő a miénk. De semmi több.
A világcsődre többen felkapták a fejüket, főleg a befektetők, de hamar vissza is horgasztották - nem hitték el. Nem hihették. Ilyen biztos nincs.
Az első rémület után jött a higgadtabb második.
Már másképpen látjuk a jövőt: határozottan sehogy se. Mert van jövőnk. Csak ilyen semmilyen. Minden pénz elfojt, megszűnt, eltűnt - csak úgy.
A zöldek időben szóltak, hogy a Földnek életmódváltásra van szüksége, de leszartuk. Most már késő.
Nem nagy szavak ezek. Hanem semekkorák sem. Elapadtak a szavak is.
Ha ki akarod vonni megtakarításaid a pénzintézetből, hát már nincs mit. A lóvéd kint is, bent is egyformán romlik. Oszlik, bűzlik, százalékszag, kamatrohadás. Itt már a csoda sem segít. Ekkora csoda nincs.
A látszólagos értékek hajszolását még mindig nem adtuk fel. A semmit is jó kergetni. Létérdek.
Szivárvány nem lesz az égen, mert ég sem lesz. Csak a rengeteg pénzpernyét viszi a csődszél. Erkölcsi hordalék.
A világ kiürült. Már kilógatták rá az ELADÓ táblát, 600 galaxisközi nyelven, Afrika közepére, hogy a világűrből jól látható legyen.
„Bútorozott, felújítandó Föld eladó. Az ár alkuképes. Csak komolyabb érdeklődőknek”.
Ekkorra a föld már kiürült. Az emberek feloldódtak saját kudarcukban.
Mi maradt? Szemek. Csak a felfelé emelt tekintetek.

Címkék: halál, lóvé, világ, könny

1 óra 5 ezer

platon.jpg...Hé, tesó, nem kell egy kis öröm? Örömködés? Örömszerzés? Érdekelne? Nem sok, olcsóba kerül, elérhető neked is, pénztárcabarát árak! ha-ha. Nem kell? Hát, akkor meg minek botorkál a magadfajta, ide ki, a kocsisorra?? Hadd mondom el gyorsan, mik a lehetőségek. Mert kéj az van. A kéj az kell! Látom, te is megsasoltad az előbb azt a kis szakállast… ő a legkapósabb a héten. Szókratésznek hívják. Ha elviszed, nem ám itatni! Vagy ha igen, ügyelj oda. Mert hajlamos a… az öngyilkosságra. De nem megijedni! Csak figyelni rá. Felviszed, hipót, sósavat, bürköt lakat alá, aztán mehet. Hatért elviszed két órára? Akció van. Útszéli kedvezmény. Csak neked. De várjál: ha a daimonról is beszél, az már extrának számít ám. Nem kell? Nem. Ha ő nem jön be, mert nem jön be, adom a Platónt: kiszívja az agyadat, b*zmeg! Ki ám. Tudja a dolgát! Ügyes szája van. Na, szépen felviszed, lefekszel az ágyra, ő leül melléd, aztán… egy kis Állam, egy kis Timaiosz, utána a Phaidón és a Phaidrosz. A Gorgiasz, a Menón. Na, másfél órácska ötért, hm?

Tovább

A bekötőember

kjkkkk.jpgBaszom Téhóm, új admin rendszert csináltak a szomorításomra, mondhatom, marhára örülök neki. Mert régen úgy volt, hogy reggel lehívtam a rendszerből az adatokat, melyik házhoz kell bekötni kimenni. Most meg nem ám így! Percenként frissül, de csak a két órával azelőtti adatokat tudom lekérni, és úgy, hogy nekem végig kell kattintgatnom az egészet, mert egybe nem lehet nyomtatni, csak darabonként! Most egy lista helyett van ötven különálló lapom. Ennek mi a zisten értelme volt, ezt mondja meg nekem? Bocs, nem maga tehet róla, maga egy aranyos ember és bocs, hogy háttal, a tévéje mögött guggolva beszélek magának, de valakinek muszáj elmondanom. Mint ahogy a költő mondja: elmondom hát mindenkinek!

Mert egy egyszerű rendszer bassza a csőrüket, ami beválik az úgy nem jó! Vannak kapcsolataim, majd komoly öltönyös embereket hozok rájuk, majd azokra ráfigyelnek, ha rájam nem.

Baszom Téhóm, napi 10 órában rohangálok nekik, háztól-házig, kötöm be a digitévét. Az öregasszony kihívott kedden, azt mondja, nem megy a modem. Milyen modem nem megy, kezicsókolom? Oké, mozgassa akkor hátul meg, vagy szúrja meg a resetet egy tollal. Azt mondja nem, mert fél, hogy megrázza a kezét. Jó, kimentem, megszúrtam és szépen zakatolt a rendszer, a hiba nem a készülékben volt. Ha szimpatikus az ügyfél, mondjuk nem maga, akkor kacsintással bekötöm neki a pucércsenölt is, érted? Kielégítem az ügyfelet. Mert hány csatorna boldogítja? Hány? Ami meg a drótokat illeti, hát optikaizom is, koaxozom is, minden és kapja a finom kis szemére való Prémium IPtévét. Közben szobatiszta vagyok ám, külön markomba gyűjtöm a leesett kábelvégeket, szigszalag-nyesedéket, elrakom a szerszámom, rengeteg odafigyelésem van. A bekötés meg egyszerű: a koax kábel végére teszek egy HGW jellemzően Cisco EPC 3925-öt, kapni fogsz egy új set-top-box-ot is. Mellé a háztáji wifi routerral, családi csomagban.

 

Tovább
Címkék: világ, panasz, vendég

Laci bácsi évnyitó beszéde

evzaro08.jpgKedves tantestület, jámbor diákok! Kedves mutánsok és félmutánsok! Kedves szomszédos galaxisbéli növendékek! Szívemben örömmel és Jézussal eltelve nyitom meg a 2073-as tanévet. Nehéz év áll mögöttünk, és még nehezebb előttünk. De az Úr szíve hatalmas, mind beleférünk, te is, te is, és te is. Nincs is rá szó. A szeretet asztalánál ott ülünk mindannyian! Számottevő ígéretet kaptam a Nemzeti Katasztrófa Bizottságtól, hogy jövőre új sugárpajzsot biztosítanak, legalább az iskola köré, de a focipálya így sem lesz benne, mert azt már nem bírná az NKB költségvetése – a pálya továbbra is csak a hajnali órákban vehető igénybe, amikor a sugárzás 750 mSv alá esik. A Geiger-számláló továbbra is a tanulócsomag része és a diákok térítésmentesen juthatnak hozzá. A testnevelés órák továbbra is az udvaron lesznek megtartva, de sugárvédő öltözetben. Felhívnám a figyelmet, hogy a kézműves foglalkozás és a tűzzománc szakkör lekerült az alagsorba, mert az Esti Mutánsok rájárnak imádni a tüzet, amikor nem figyelünk oda. Tehát zárni kell a termeket. Ez a napközisekre is vonatkozik, de különösen a Hatodik Bé szereti nyitva hagyni az ajtót, ugye Hatodik Bé?

Tovább
Címkék: basz, bolond, jelenet

Van pici baba a háznál?

baby.jpgA szíves fogyasztó felpattintja nekem az aknafedelet, levilágítok a botommal, ha nincs rajta sok föld, látom is a számlapot zavartalan. Én a magaméra mindig rakok egy zöld linóleumszeletet is, nehogy beférjen az eső a réseken, mert csak elsarazódna odalent minden szám, s mérték. A felhasználásra alkalmas víz nem kínos, sőt, jobb, mi több. És ez alaposan csurig benne is van a vízóra leolvasók esküjében, ami így szól: „A jó ivóvíz a mi kincsünk, az egyik legértékesebb természeti ősvagyon, első számú közlét-elemünk. Fogadom, hogy tudásomat csak a jó cél érdekében fordítom. Fogadom, hogy a pazarlásnak útját állom, rászólok arra, aki pocsékolja a mindennapi felhasználáson túl, fogyasztását figyelemmel kísérem. Fogadom a pontosságot, mert a pontos vízmérés mind a szolgáltatónak, mind a fogyasztónak közös érdeke. Fogadom, hogy a bekötési vízmérő és a mellékmérők üzemeltetésével kapcsolatos feladatokra ügyet vetek. Fogadom, hogy az elkülönített, locsolási célú vízfelhasználásnak örvednek. Fogadom, hogy a százalékos locsolási kedvezményt iktatom, és lemérem, illetve le merem fogadni. Azt is, hogy a bekötési vízmérő hitelesítési cseréjét időben jelzem és a társasházi főmérő és a mellékmérők kapcsolatát kiegyensúlyozottá teszem”.

Tovább