A legdurvább pornó

legdurv.jpgMeglátta a nap világát a legmeredekebb szexkaland, amit az emberiség valaha is pillázhat. Csak egy perce rakták fel a jutúbra az oktató videót. Japán. Valamiért onnan jönnek a legaberráltabb művek… Fergetegisztikus érzékborzoló, nedves, sikamlós kéjmámor! A németek már utánozzák. A neve: Vas szex!! Uhhh, már a gondolatára is… a következőképpen néz ki a figura: akarattal, hajlammal és csipeszekkel alaposan ijesztgeted, majd hirtelen megragadod és rászorítod a csuklóját a vasszerelvényre, és lassan rámész az arcára csokival … ja, nem csokival, hanem kocsival, hanem! Inkább kocsival működik csak. Tehát, rá az arcára. És? Azonnal kocsis lesz az arca! Az egész. De várj még, nincs vége: ő erre műtiltakozik, hogy ne, ne, meg minden, mert így lett megbeszélve, és azt mondja a csúcsponton, hogy „ekvipázs”, majd vérzik egy kicsit. Ezután vaskesztyűvel húzd szét a nyílását, ameddig csak lehet, majd bocsásd oda bele mindazt. Aztán elkezd szkenálisan, csak úgy, ordenárémód sírni, de nagyon, breuheuheuheuuuu. De brutálisan ám, az arca szinte eltűnik, egy nagyon elszabadult tűzcsappá változik. Vízmaszkká. Végül markolással és arcpirítással záródik a jelenet. Kész…

Ennyi. Ez a pornó nem reggelire való. (Sex élve!) Szóval, mindig az arca a lényeg. A szemek miatt. Minden arcon szemek vannak, apró kis dobozokban. Az arc mindig leglényeg. A magyaré is.

A szexmegkínzott ember arca mindig szomorú. Annak kell lennie. Ahogy a miénk is. Annak kell lennie. És miért szomorú a magyar arca? Mert valaki mindég sanyargatja. Ahogy a fenti valakit is abban a hülye Vas szexben. Nem? ugye? Van is erről egy versem:

Azé’ szomorú a magyar arca,
mer’ valaki mindég baszogatja.
Ha senki se baszogatná,
Vidám lenne, hétfőn-szerdán.

Vannak olyan magyar fiúk, akik bánatukban pinális versekkel buziskodnak. Találkoztam egy rihe nagy költővel, aki bevallotta a stampedlis pohárnak, hogy ő igazából nem is nagy, csak un. „pinanyitogató” költő, pinanyitogató versekkel. Csajozáshoz költ ő, hogy legyen kapás, bő zsákmányolás estére. Néha hozza hozzá a pinanyitogató gitárját is, rá a fejére a művészies keménykalap, ballon, pipa, oszt hello. Jöhetnek a banyák. Akik jönnek is és elélveznek a felszereléstől. „A sliccem fölött csajoknak összeborulni nem kerülendő!” – mondja mindig nevetve, sörrel a szemében. „Fizess nekem italt” – szólt a jó nő. Mire ő: Még ha dugnálak se!

Sírt. Ölembe buggyantotta lelke legzömét. Mert a nőnek szíve van, mindegyiknek.

Itt ez a költő, kis testi hibával, friss ceruzával, írni bármire képes, papírra, falra, időre.

Komisztádor szexrekellő, lélekkel.

A szerelem az, amikor két férfi beleszeret két nőbe. A szerelem színe májkék

Melyik volt a legdurvább pornó, amit valaha láttál? Volt benne veréb? Vagy ló? Kani nagy kalapács? Bőrszíjakból font kanári?

Aztán belép a hajú férfi…

Ő a hónap mennydörgése.