Éjjel-nappal Butapest

jjel-nappal-Budapest.jpg

Zsanett és Tibor nem tudják, hogyan mondják meg Ákosnak, hogy ő nem Ákos. Joe és Ari együtt mennek lángosozni, viszont Diána nem tart velük, mert nincsen lába. Brenda ribancosra festi magát és teljesen kiborul, amikor Ari nem akar fizetni neki a sexért. Zita beleveti magát az éjszakai életbe, üvegből pezsgőzik az Oktogonon és felcsípi a kisföldalattit. Imi padlót fog. Timi felfedez egy másik naprendszert. Tibor ezalatt a parkolóban mónikáztatja Mónikát, mert a kocsisoron Torkos csütörtököt tartanak. Noémi pinkre festi a haját.

Ari megtudja, hogy anyja rendszeresen csalja az apját a sarki dőneressel. Ákos kutyaszorítóba kerül az Illatos úton, miközben nem tud megbocsátani Gaby-nak, mert fogalma sincs, hogy kicsoda. Barby rájön, hogy Zsolti csak birtokolni akarja, mert a fiú rátetováltatta profilját a seggére. A lány kutyaszorítóban érzi magát. Bánatában egy éjszakai szórakozóhely felé veszi az irányt, ahol olyan vadul táncol, hogy teljesen kiesnek elölről a szemei. Lui kutyaszorítóban érzi magát, ezért Ákos munkahelye elé megy, hogy összecsomózza a cipőfűzőjét. Noémi feketére festi a haját.

Ákos földimogyorónak képzeli magát és egész nap szanaszét dobálja a héját. Barni füvet akar, ezért elmegy Nagyirtáspusztára, ahol rengeteg van belőle. Ingrid megtudja, hogy Tamásnak nincs benzinkútja. Mike csókolózáson kapja magát, majd télapónak öltözik és nagyon megijeszti Szintiát. Vera lefekszik Ákossal. Ákos ráébred. A megcsalt Barni dühében elmeséli Zsoltinak, hogy Maci és Alex megcsalta egymást, Ricsit pedig elcsapta a villamos. Vivien egész nap félreért. Noémi püspöklilára festi a körmét.

Szindinek születésnapja van, Ákos pedig egy betonkeverővel és egy zsák cementtel lepi meg. Szindi zokog, mert valójában egy markolóra vágyott. Zalán lábtörlőnek használja Bettit. Maci lenyel egy szentjánosbogarat. Vivien kirúg a hámból és discoba megy, meglehetősen sexyn. Amikor a férfiak meglátják a lány meglehetősen sexy személyiségét és sexy viselkedését, felkorbácsolódnak a kedélyek. Kitti szakít Tibivel, Alexel, Tomival és Lacival. Laci leribancozza Dávidot. Noémi ződre festi a mellét.

Jocó egy átmulatott éjszaka után egy földmérő mellett ébred. Filmszakadása van, és attól fél, hogy a láthatósági mellényt viselő férfi majd nem viszonozza érzelmeit. Utolsó esélyt ad a kapcsolatnak és letakarítja a férfi szintezőlécét. Ferike szerelmeslevelet ír Alexandrának, de a lány olvasatlanul belefújja az orrát. Cocó beleszeret Jocóba, aki vissza akarja szerezni Bettinát, aki vasárnap levetkőzött előtte. Joe anyja céklával dobálja Annát, majd egy nagyon kellemes délutánt töltenek együtt. Maci visszaél Enikő nyitott természetével és kedvező személyiségével: kaszinóba viszi, felrakja az egészet a fekete 13-asra, de elveszti a lányt. Noémi májszínre festi a fészert.

 

Egy forró hangulatú klubéjszaka után Vivien megcsókolja Zsanettet, és az ágyban kötnek ki. Elzavarják aludni Macit, pedig a fiú csak nézni akarta. A sexy Vivien közli Jocóval, hogy az egyéjszakás kalandba valójában csak pénzért ment bele és legyen szíves rendezni a számlát. A bevállalós Jocó azt mondja, oké, pedig nincs is pénze. Kitti előző este megint kifulladásig bulizott, és valahogy az Országos Pulmonológiai Intézet második emeletének vécéjében ébred. Mindenki tüdőből nevet, még ha fáj is. Kata megint megtalálta az Igazit, és holnap is meg fogja. Noémi májszínre festi a száját: a szerelem színére.

 

Dávid teherbe esik, de Tünde nem hiszi, hogy ő az apja. A lány követeli, hogy vetesse el a kölyköt, mert ő még nem áll készen az ilyesmire. Peti nagyon fenyegető levelet ír Ritának, és hogy biztosan megkapja, személyesen adja át a lánynak. Rita ezért annyira hálás, hogy rögtön az ágyban kötnek ki, ahol forró hangulat hág a tetőre. A szókimondó Petra beszól a bevállalós Janet-nek. Dorina berezel és szakít Danival. Dani gázosan viselkedik Viki pecójában, ezért a lány lemészárolja, és a darabjait kiszórja az ablakon a Vas Gereben utcára. Zita mindenáron el akarja felejteni Zalán csalódottságát, ezért a fiú helyett issza le magát, és Péterrel próbál vigasztalódni. Noémi sárgára festi magát.

 

Szandi egy akciósan vásárolt DVD-lejátszót ver szét Laci fején. A férfi úgy érzi, fordulóponthoz érkezett a kapcsolatuk és innen már nincs vissza. Közli vele, hogy értékeli, mint embert és olcsó statisztát egyaránt, de ő túl jó hozzá. Ingrid ellopja Zita erkélyét, ezért a lány felgyújtja a nőt. Zalán szájba köpi Ildikót, akinek fogalma sincs, hogy került a történetbe. Szandi mélyen belenéz Tibi szemébe. Balázs elveszti az egyik heréjét, de nem tudja, hol. Vivien számon kéri rajta a hiányzó szervet, majd bosszúból elfoglalja a srác parkolóhelyét. Maci egy lóval állít haza, de eldugja a hátast a szekrénybe Barbi elől. Noémi kihúzza a szemeit.