Megjelent Angyal könyve, vegyétek

bori.jpgMegjelent jó barátom Angyal úr könyve. Innen letölthető

(részlet)

   Eszeveszett testszexbe menekültem…
Ha katonának vagy börtöntölteléknek megyek, akkor sem vett volna körül annyi fütyi, mint akkor. Lefeküdtem egy magyar fiúval. A nevére nem emlékszem. Felutaztam hozzá Zalaegerszegre, egy pásztorórára. Ő egy nagyon magas, lófarokba kötött fiú volt, hivatásos modell (már két Saxoo katalógusban is megfordult) kegyetlen kék tekintetének jegét meleg vonásai törték fel.
- Hááá… hááá…ó! - mondtam neki szex közben.
Mivel látta, hogy élvezem, az orális közösülés alatt végig a szemembe nézett, majd a tenyerébe köpött és hátulról látott nekem, én pedig a nyelvemmel kényeztettem elölről.
Rég nem szexelhetett, mert nagyon ki volt éhezve a fiúhúsra. Hálás volt minden nyalintásért. Végig lihegett, az ejakuláció pillanatában pedig egyenesen a szemembe nézett, míg számra tapasztott szájával hevesen belém lélegzett. Szex közben eszembe ötlött egy szörnyű emlék, amikor Imádógép az egyik Halloween alkalmával egy ijesztő tökmaszkban kívánt velem szeretkezni, de én nem akartam, mert úgy nagyon csúnya volt. Ekkor azt mondta, hogy szíjjal ver el nagyon, ha nem mutatok hajlandóságot. Végül belementem a muszájba, de csukott szemmel.


A Pride felvonuláson lefeküdtem egy másik magyar sráccal is. A hídon találtam rá, teljesen ki volt hűlve, gonosz emberek hagymával megdobálták, pokrócba csavartam és felvittem magamhoz - elárulta, hogy ő valójában heteró és csak véletlenül keveredett bele a menetbe, mert mindig is ki akarta próbálni a fiúszexet egy fiúval. Kipróbálta. Nem tetszett neki.
Amikor reggel kiraktam a szűrét, belebotlottam egy szórólapos srácba, aki éppen reklámújsággal igyekezett teletömni a postaládánkat. Rákiáltottam, hogy hallo, ki van írva a matrica, hogy reklámanyagot nem kérünk. Behívtam és rettenetesen megbüntettem. Nagyon élvezte. Szanaszét szálltak körülöttünk az Auchan és Tesco-katalógusok. A többiekkel ellentétben az ő nevét alaposan megjegyeztem, ugyanis ő volt életem utolsó szexuális kapcsolata. Csepreghy Assziánnak hívták. Elárulta, hogy ő valójában több, mint szórólapkezelő, mert igazándiból színész és fodrász, szíve mélyén pedig dívásan meleg, de az ágyban férfi. Együtt töltöttünk egy csodás hétvégét, és ő nagyon sokszor behatolt, én pedig minden alkalommal szívesen fogadtam be. Olyan udvarias volt, hogy nem igaz, ragaszkodott hozzá, hogy én menjek el előbb, és oda, ahova akarok. Egy kicsit játszottunk egymás testével és nemi szervével, de semmi több. Egy gallon kólát megittam utána, mert szex után muszáj, otthon is oda szoktam készíteni az éjjeli asztalkára egy palackkal.
Assziánon keresztül ismertem meg egy extrém-perverz fiút. Sámsonnak hívatta magát. Amikor Sámson felhívott a lakására kólázni, azonnal feltűnt a teljes mennyezeten végigfutó sín. Amikor megkérdeztem, mi célt szolgál, Sámson elővett egy hosszú, apró szemű láncot, majd lerántotta a pólóját. Iszonyodva pillantottam meg, amit megpillantottam, ugyanis a csávó hátába két karikát fúrtak. Sámson ügyesen átfűzte a láncot a bőrébe szerelt karikákon, majd egy karabiner segítségével csatlakozott a sínhez, s felhúzta magát a plafonra. Arra kért tologassam kicsit, körbe-körbe a lakásban. Így is tettem, útközben pedig megkérdeztem, hogyan közlekedik ezen, ha nincs itthon kézi segítsége? Azt felelte, akkor mellúszó mozdulatokkal löki magát előre, s úgy utazik.
Utána következett Tivadar, a kedves félvér fiú a büféből. Ő vele nem lett semmi, mert az elején közölte, ő nem szereti ha dugják vagy szopják, de azt sem engedi meg magának, hogy ő dugjon vagy szopjon. Két dolgot szeret csak: a csókolózást meg a férfi cicik nyalogatását. Hát én egyiket sem biztosítottam neki és hazagyalogoltam.

Ebben az időben igazából már csak a szemem kívánta a szexet, lelkem legmélye valójában egészen másra vágyott. Rengeteg önkielégítést végeztem ezekben a hetekben, már-már kúraszerűen. Ráébredtem, hogy egyre inkább taszít bármilyen szex gondolata. Valahányszor végignyaltak, teljesen kiszáradt a bőröm, a pusziktól tüsszögnöm kellett, a répát pedig már képtelen voltam a számba venni, és minden anális behatolást pipiskedő jajveszékeléssel fogadtam. Az egész testem tiltakozott a szex ellen.