ÁLLÁSAJÁNLAT ! ! !


Dinamikusan fejlődő cégünkhöz fiatal, agilis munkatársat keresünk, azonnali kezdéssel, Sales Account Manager Designer Coordinatornak! Amit elvárunk: 8 év gyakorlat, 6 diploma, 4 nemzetközi nyelv ismerete, nagy munkabírás, kiváló konfliktuskezelő képesség, referencia.
Amit kínálunk: versenyképtelen fizetés, garantált stagnálás, azonnali kezdés.
Munkaköri leírás: Önnek reggel nyolctól este nyolcig bent kell lennie az épületben. Ha késik, meghal. Ha korábban megy el, meghal. Hétfőtől péntekig Önnek a padlóra kell kerülnie, mi pedig hegyes botokkal fogjuk szurkálni Önt. Szombat és vasárnap túlóradíjért ugyanezt teheti, ám ebben az esetben kedvezményesen kínozzuk, ugyanis finom, puha szivacsot teszünk a bot végére.

 

 

Részletek: a kora reggeli műszak igen kecsegtető - nyolc harminckor tíz vörös aggastyán fogja várni az öltözőben, és magának be kell dugnia a hüvelykujját az ülepükbe. Ezután a fogkeféjével fel fogja sikálni az üzemi területeket, délután pedig a felsővezetők (és egyébként mindenki) irodáját + a tárgyalót. Az ebédidő 12.30 és 12.35 között van, és ha magának sikerül a pincéből ennyi idő alatt felszaladni a tizedikre, még desszertet is kap! Lófaszt.
Amint megpillantja vezetőségünk bármely tagját, Ön haladéktalanul vigyázzba vágja magát és éljenezni kezd. Ha pedig arra kérjük, hogy ugasson, mint egy eb, daloljon, mint egy pacsirta, nyávogjon, mint egy nemtudommi, Ön tegye meg. Ennyi.
Jelentkezzen, ha szereti a kihívásokat, és ha nem bánja, hogy minden nap dobálni, rugdosni, alázni fogjuk, mert nekünk erre áll fel. Sorry.
Utazási támogatás, étkezési kártya: lófaszt.
Béren kívüli juttatás: lásd fent.
Idősek, pályakezdők, gyengék, elesettek, képzetlenek előnyben, mert hamarabb megtörnek, és láthatjuk őket bőgni!
Nyomorékok is jöhetnek, mert számukra is tartogatunk meglepetéseket! A nőket is szeretjük, de ha nem engedelmeskednek, akkor le fogjuk vágni a cicijüket.
Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését, fényképes, szakmai önéletrajzzal. Megjelenés csak személyesen!

DogSoul INC. Bp, 2222 Lóasszony utca 17.
(keressék Irénkét!) 

Címkék: hírek, hoci, állásaji