Orgiát szervezünk! Jelentkezz!

orgy.jpgMivel ma erősen péntek 13 van, kitaláltam valamit...
Észrevették, hogy már milyen régóta hányat írunk, és még mindig nincsen világbéke? Csak harács meg jajszó? Háború, s nem béke? Önmegsemmisítés? A gazdag még gazdagabb, a szegény még szegényebb, a békétlen még békétlenebb, az erőszakos bunkó mégerőszakosbunkóbb. Pedig minden emberi harcdúlás butaság, hiszen közös hajóban utazunk, utazunk a Nap körül életünk végéig. És mi, buta ember, békétlenségre pazaroljuk el a drága időnket, paradicsomépítés helyett egymást maceráljuk! Hát teljesen normálisak vagyunk mi vagy teljesen nem? Le a bosszúvággyal és a vérnásszal! Le! Nem azt mondom, hogy akinek 2 inge van, az adja, és azzal mindent megold… Mert nekem is több ingem van, a legtöbb mind a kedvencem, tehát én pl. nem adnék, de akkor is úgy lenne jó, hogy akinek ingtöbblete van, és adogatós fajta, az adja oda a másiknak.

Rájöttem, mi kell? Rá! A világban lévő feszültség 80%-a szexuális frusztrációból ered – ez pedig csatározásokhoz vezet. A háborút is kár volt kitalálni, mert mindenki csak szomorú lesz tőle. Egy háború során mindig felmerül az a kérdés, hogy ki a jó és ki a rossz? Nos, a jók mindig mi vagyunk.

Világunk még sosem élt olyan korszakot, melyben ne zajlott volna valahol valamilyen háború. És az ott és akkor, a köll-korban, még oké is volt, hiszen területszerzés, kivagyiság, történelemfaragás meg minden. A szegény rómaiak nem tudták, hogy egyszer majd ők lesznek a történelem: azt hitték, ők a fejlettség csúcsa, és innen már nincs tovább: nem a történelemkönyvekre gyúrtak ők, ahogy mi sem. Igen ám, csakhogy a történelem már kész, kétezer akárhány van, csókolom, le van zárva, finish, vége, immár teljesen és tényleg fejlettek vagyunk, értelmesek és szépek. Van már minden: internet, iPhone, atombomba, 3D mozi, Lady Gaga. Már nem kell semmi. Annyira fel vagyunk világosulva, amennyire lehet. Tehát, már csak a világbéke hiányzik, ehhez pedig az érzelmeinket kell megzabolázni - ennek pedig egyetlen módja, ha azonnal és gyökeresen félretesszük nemzeti, faji és ilyen-olyan ellentéteinket és az egész világ egyesül egy globális, megnyugtató orgiában. És ott minden kiegyenlítődne, ki lenne sütve a trafó. Feloldódni az egyetemes orgazmusban és egymás izzadt szextestén pihegve elnyugodni. Gyűljön össze a világ és mindenki mindenkivel! Orgia a békéért, mi más?

Ennek szellemében szervezünk orgiát, melyre Önt is várjuk!

Csak lányoknak és fiúknak!

Nem csak szépségeseknek és fiataloknak, de azért ne legyél nagyon csúnya. Amúgy nem azé', de én így nézek ki:

kurva.jpeg

...Noha én sem vagyok tökéletes, mert emésztésem van és nem szép a tenyerem.

Amolyan igazi római orgia lenne, szőlővel.

Torkoscsütörtök pénteken!

A lehetőség széttárja a lábát, maga pedig betömi a piaci rést – mi a rossz ebben?

Lesz egy meghívott szexvarázsló is, aki különböző szexkártyákat fog elővarázsolni mások testüregeiből. Meg pornó-pantomimesek és öröm-origamisok.

A menü: szőlő, nemiszerv alakú kajánságok! Meleg madártejek, Lókocsonyák, Testgyertyák…

Házirend: Tilos sex közben hülye arcot vágni, mert a hülye arc megöli a vágyat. Csak komoly arcokat várunk. Ne is nevess sex közben, mert a nevetés megöli a vágyat. Tilos a másik nemi szervébe belefújni, vagy tréfásan csapkodni, legyen akármilyen is. Tilos személyeskedni is, mert a személyeskedés megöli a vágyat. Előjáték során tilos elsülni és felsülni. Szájjal kényeztetni nem tilos, akár már az előszobában is.
A homózás megbeszélés kérdése: a saját nemét kedvelő rózsaszín csákót visel majd, arról fogja megismerni a heteró illető, hogy nem érdemes próbálkoznia, illetve a homó illető, hogy nagyon is. Egyébként a homókkal semmi baj: őket az emberi túlnépesedés ellen találta fel a Földanya.
Lefagyni tilos.
Mellébeszélni tilos.
Tilos mások szemét lesütni.
Korán elmenni tilos.
Szánalmasok ne jöjjenek.
Jó bőrök jöjjenek.
Szájról-szájra járni nem tilos.
Legyél rugalmas.
Szeretjük a hangos nőket.
Nagybefektetőket is várunk.
Szakadt, kövér ELTElezbik és perverz kamionosok kíméljenek. Kívül tágasabb.
Jó pasik ne kíméljenek, mert én sem fogom őket!!
Lincselés tilos!
Bilincselés nem kerülendő!

Lesz mitagadás, fennhéjázás és rengeteg gyümölcs.

Igazi római orgia lenne, szőlővel!

Tehát ez egy csoportos orgia lenne, szőlővel, de pilótakekszet meg ropit hozzatok: használni fogjuk… Lesz jajszó, ostor, csoki és terembura! Szőlő lesz!

Amolyan igazi római orgia lenne, szőlővel.