Game-kapocs

gamek.jpgUtálok meghalni.

Mire a róka? Miért szorult be a Fénymásolóba? Várja a prédát, a gyanútlan engemet, azt hiszi, nem kell félnie az 55 bonus pontos fénykardomtól, amit a tegnapi értekezlet és az ebéd között szedtem fel a Trollerdőben. Nem beszélve a plazmakristályokról, amikkel ingyen használhatom a kávéautomatát és az iratmegsemmisítőt, amibe beletunkolhatom azt a vörös dögöt. Nagy az öröm, mert ezen a szinten még nem jártam és még ebéd előtt meg akarom csinálni. A 2. szinten elvesztettem a Varázs Tűzőgépem és már csak hat életem van. Ezen a szinten szinte mindenki ezzel játszik, az Ilike a könyvelésről, Jani a fejlesztésről, Miki a reklámosztályról, ebédszünet előtt, alatt, helyett és után. Ezzel foglaljuk el magunkat az irodában, amikor nagyon van munka, vagy amikor nagyon nincs. A Jani mesélte, hogy amikor elérte az ötös szintet, jobban örült neki, mint az adóvisszatérítésének.

Miről szól a Game-kapocs? Töltsd le a Halálos Game-kapocs IV. -et. Ez egy nagyon faja, magyar fejlesztésű irodai szimulációs játék, vindóz alatt is fut, sok kalanddal, sok sárkánnyal, trollal, mindennel. Megküzdesz néhány ellenséggel, gyűjtögeted a cuccokat, és próbálod azt a game over-t minél távolabbra tolni. Ez már egy stabil verzió. A játék a Varázserdő irodaházban játszódik, a lényeg pedig annyi, hogy előbb kell felérned az ebédidőből, mint a többi játékos, lefűzni az aktuális szerződéseket, meg az egyéb céges dokumentációt. Utadat természetesen galád dolgok, túlóra, belső ellenőrzés meg áramkimaradás nehezítik. Meg jó sok szörny! Itt van mindjárt a Szuperpáva, de őt varázsmondattal le lehet szerelni, azt begépeled neki, szétfoszlik, és tied a 3 zsíros piros pont, amiket beválthatsz meleg étkezési utalványra, amit a játékon belül le is ehetsz. Aztán van egy helyes kis ellenség is, Gyermekráknak hívják. Ő egy apró puhapáncélos tengeri élősdi, kis ollói vannak, de ne bízz benne, mert felmászik a húgycsöveden, majd odabent villámgyorsan elindul a felnőtté válás útján. Az nagyon goromba! Van egy főszörny is, a Gomolyfejű fonálféreg, egyszer rám szállt, de nevetve lepöcköltem.

Egyet sose feledj: a Fénymásolóban mindig lakik valaki, itt osonásra lesz szükség, egészen a liftekig. Egy kettes szintű Fénymásolóval nagy pusztítást lehet végezni a könyvelésen, ha minden második lapot lekopírozol nekik, aztán foghatják a fejüket, mert már te sem tudod, miből hány példány van! A lifteknél nagyon kell vigyázni, mert a kinyíló ajtó mögül álpostás, ugorhat elő, ő küldi rám ezeket a piros izéket, borítékokat, vagy mi a tökömöket, de egy Kettes szintű Tűzőgéppel könnyen likvidálható, ha van. Utazhatsz a Görgős székkel, ami gyorsabb haladást tesz lehetővé, jelentős időt nyerhetsz vele, csak ügyelj a Kötegelőre, meg a mérgezett csiptetőjű mappára, mert ezek néha benne laknak, és ha rájuk ülsz, az nagyon goromba tud lenni. Időre megy a játék, az életed meg elévül, jobban mondva: elpercül, de ha beváltod rá a Lifebonus-odat, hosszabbítható.

Ha beszorulsz a Göngyölegraktárba, visszaesel a játék elejére, de ha ügyes vagy és átugrassz rajta, máris garázdálkodhatsz az irodaszeres szobában, van itt törölköző, cellux, meg céges sapka. Felhasználóneved és jelszavad ne feledd, kérni fogja. Én már mindjárt bent vagyok… mindjárt. Csak idő kéne még.