Kevésbé ismert pornóbanditák

miner.jpgIllegális pornóképek! 

Illegálisan terjesztett pornográf fényképeket az a bűnszövetkezet, melyet a napokban tartóztatott le a veszprémi rendőrség. A lefoglalt számítógépeken 60-70 éves nőkről és férfiakról készült fotók kerültek elő. Az elvetemült banda tagjai galambetetős parkokból és a helyi idősek otthonából csábították magukkal a gyanútlan, védekezésre képtelen áldozatokat, cukorkát, műfogsorragasztót és vízhajtó tablettákat ígérve. A banda a fotózásra külön lakást bérelt, ahol a rendőrség több inkontinencia betétet, sérvkötőt és tökmagolaj kapszulát, valamint számos Story magazint és keresztrejtvényt is lefoglalt.
- Az eset nyugtalanító, hiszen némely áldozat alig töltötte be a hetvenet – meséli Százados Lajos, ezredes.

Szőrtelen szőrnyest!

Meztelen állatokról készült fotókat terjesztett az a bukaresti csoport, akiket a közelmúltban vettek őrizetbe a román hatóságok. Az áldozatok azért nem mertek a rendőrséghez fordulni, mert féltek a későbbi megaláztatástól. A banda tagjai nőstény és hím állatokról készült képeket tárolt egy prominens plébánia szerverén, ezért az ügy még szövevényesebb annál, mint kezdetben a rendőrség sejtette.
- A rajtaütés során egy hím jávorszarvas, egy kan bernáthegyi és egy pucér koca fényképe cirkulált éppen képernyővédőként az egyik gyanúsított számítógépén. A lakásban egyéb állatokat is fogva tartottak, némelyeket fel is faltak. Elég volt belenézni a szűk ketrecben raboskodó gyöngytyúk fátyolos tekintetébe ahhoz, hogy megindítsa az embert. Állatok! - nyilatkozta Propeller Lajos, százados

 

Pucér egyszikűek! 

Meztelen növények fotóit terjesztette az a banda, akiket a francia rendőrség fülelt le májusban. A zömében botanikusokból álló szervezet egyik tagja sem mutatott megbánást. A lakásukon tartott razzia során számos ültető mag, cserepes virág és liliomféle került elő. Az ügyben érintett gyanúsítottak egyelőre szabadlábon védekezhetnek, de a bűnügyi sajtóorgánumok előzetes becslése szerint maximum közmunkára ítélheti őket a bíróság.
- Rossz volt látni, ahogy a könnyezőpálma sírva fakad, majd én is…- zokogta Körte Mariann Lajos, segédzászlós. 

Föld alatti szexterror!

Meztelen bányászok fényképét gyűjtötte az a bűnbanda, akiket a minap fülelt le a belga rendőrség. A tagok között számos vezető politikus, egyházfő és pék található, ezért az ügy felgöngyölítésére még várni kell, ugyanis a szálak egészen magasra vezetnek.
- Ezeket az embereket, státusztól függetlenül, el kell kapni. Sokkal mélyebbre kell ásni, mint gondoltam, de nem riadok vissza a felszíni robbantástól sem! Nem érdekel a törvény és nem ijedek meg tőle! – nyilatkozta Kóla Lajos, dandártábornok.

Meztelen művészet!

Az aberrált szexszervezet akkor bukott le, mikor egy játszótéren mutogatták Gauguin, Tahiti nők c. festményét. A hintázó kislányok közül három beépített rendőr volt, így hamar őrizetbe vették a bűnbandát. A lakás átkutatásakor számos meztelen van Gogh és pucér Cézanne került elő. A razzia során az egyik helyiségben két Czóbel közösült, egy Rippl-Rónai pedig nézte.
- Még sosem éltek vissza ilyen durván a posztimpresszionizmussal. Ezeket a bűnözőket a szemgolyólyuknál fogva kéne felakasztani az uborkafára és ütni őket lapáttal! Szerintem – meséli Szerv Lajos, százados.

 

Címkék: hírek, basz, bolond