Híresség feleség, mitagadás celebnej

Április. A nem híres Miklóska 1 hónapja kúrogatja egy híres hazai műsorvezető nejét. Nem véletlenül, hanem direkt. Ez így megfelelt nekik. Aztán a műsorvez. egy nap, amikor a nej fiúillatosan tért haza a hitvesi lakásba, megneszelte a fiúügyet. Innentől kezdve kapcsolatuk fürgébb lett. Ez Miklóskának fiús kihívást jelentett és rendszeresen ottfelejtette magát a nej lakásán, ha a műsorvez. vendégműsorvezetni ment testvérországba. Amíg a majom a tévében páváskodott, a nej és a fiú odakapcsoltak, és nem ritkán a készülék üvegszeme vakláttára csinálták a szőnyegen. Micsoda parádé. Többször közösültek így. Ami a nej foglalkozását illeti, miheztartásbeli volt, tehát napközben erősen unatkozott - amíg a bejárónő felsikált, ő megette a hűtőt. Mégse hízott sehova se.

Mióta beújította Miklóskát, zongorázott a különbség, mert tőle sex után nem azt kérdezte, mit főzzön holnap, hanem azt, hogy „bírod-e még?”
Egy liftben ismerkedtek meg, mert tök véletlenül egy irányba utaztak vele. Egy kolléga is ott volt, a Ferike. Miután a nő kiszállt, Ferike megjegyezte Miklósnak: „Teccik az a lány? Nem is szar. Kapd el.” Akkor még egyikük sem tudta, hogy ez a cérnavézna teremtés sűrű sexualis igényű, és mindjárt meg lesz kapva, többször is, Miklós által. Pont jól jött az új románc, mert Miklós nemrég gyógyult fel az exnőtől kapott ajándékból. Fel is írt neki a doki faszpasztát: „marni fogja, öcskös, de legközelebb majd szélárnyékból is felismered a gombás nőt” - mondta. 

 

Van sőt. Van, ami a nőkkel való érintkezés ellen szól. Miklóska, egy emberi kapcsolatokra potenciálisan képtelen, befóliázott ismerőse szerint: „hogy vagy képes smárolni valakivel? Belegondoltál már abba, hogy a saját nyelvét egész nap a szájában hordja? Ott ázik a sötét nyálban, néha meg a fogait piszkálja vele, és az isten tudja, mit még, miket művel azzal a nyelvvel, hol járkál vele, milyen baktériumok fészke? Erre te beveszed?”

Ez a litánia kezdetben óvatos lidocain volt Miklós felizzott szenvedélyére bizony, felbúgatott mivolta lebúgatott lett, és legalább átgondolta, hogy mégse tisztességes egy híresség nejére rámozdulni. De mitagadás, de. Együttléteik rendszeres szenvedélycserék voltak.

Ez idő alatt a nej sem tétlenkedett: a tüsire nyírt galambősz asztro-coach-a szóbeli puttókával, és egy szakajtónyi farfekvéses designcoelho életfilozófiával látta el, nap, mint nap, hogy még fényesebb legyen. Merthogy a celebnejnek is meg volt a kis maga-baja, ugyanis az apja, a halála után nem sok mindent hagyott rá a milliókon kívül. Volt miből behülyülni, és az ezó erre való. Nem árt, nem is használ, csak miniértelmet ad az életének.

A műsorvez. egy ideig csak nézett, néma szemekkel, de egy idő után átütöttek a nej hamis mondatainak bordái azon a besminkelt bőrön. Nem volt ügyes hazug és ez a kamulandi kenutúra elérkezett a vízeséshez.

Egyik nap a műsorvez. a stúdióban Mindenkinek egy-egy szép reggelt! kívánt, majd úgy szájontörölte a belátogató nejét, hogy a liftajtóra kenődött. Senki nem látott még felnőtt nőt így sírni, hogy hhahhha, hahhha, mintha egyszerre próbálna nevetni és hányni, de az önfeledt kacaj mindig visszacsúszna a torkába az utolsó lélegzettel.

„Pintyőkém galambom, sajnos ez kár” – vigasztalta a férj, majd átlépett rajta. Átlépett egy határt. Felvételre sietett le.    

A férj éppen a Nemzetközi népnap c. állami show-t vezette, amikor rájött arra, hogy minden híres embert valaki nem szeret. Összeveszett egy újságíróval is, azt üvöltötte, hogy „Ne adja a véleményét a számba, mert leharapom magának”. Erre a pimasz így válaszolt: „Ha látsz valamit az ott van”  Titokzatos... Műsorvez.nek rossz érzése támadt az ottvanság pőre hallatán és 45 perc múlva már otthon is volt. Azt hitte, amit csinál, nem hülyeség, és ő most csak spontán testtudakozó. Benyitott a hálóba, fürdőbe, de a ház néma maradt. Akkor éppen senki nem picsipacsizott ott.

Ez a féltékeny genyózás végül kiment egy nőiszájton, amit szét is kommenteltek:

PRÜNTYI_98: „Túl nagy az arcocskád te műsorvez.ecske. Nem tudjuk kielégíteni az asszonyt, he? Benézett a vendéglőcs? Más jár rá, he? Hát, van ilyen, teeee túlünnepelt modoros tévémaki.” – írta valaki.

Mindez, mitagadás, annyira irritálta a műsorvez. bélfalát, hogy így reagált, rögtön alá:

CELEBVAGYOK: „Eladó a közvélemény, elég régóta, fizetett tapsemberek az mlm bemutatón, pártgyűlésen, tüntetésen, satöbbin és bérkommentezők fikciókkal fikáznak a konkurencia webpézsén, álfogyasztók, álolvasók pusztítják a hitelem. Bele a magánéletembe. Egyébként a névtelen, arctalan, impotens komment = 0. Az arctalan bekomment könnyű és perverz. Te egy nagy NULLA vagy ám. Én meg nem.”

Úgyhogy. Erre meg bekurucolt valaki és lezsidózta. Mire ő: „Mit zsidózol, te grillturul, azt se tudod, mi a munkásságom, de majd megtudod, ki az apám, meg, bazmeg! Te kistérségi lófasz. Tavasszal majd hagyom magam! Most maga mit tenne az én helyemben?”

- Látszik, hogy ez a te szellemi szinted, bazmeg – írják egy fórumon.
- Te ne szellemi szintezzél itten, teee… - írja vissza sírva.

A műsorvez. alatt forró lett a cybertér, és a lepaparazzizott Miklóska alatt is, aki villámszakítást követett el a nejjel, majd örökre bekanyarodott az utca végén.

Egy szép nap celebnej csattant a járdán: elfelejtette túlélni a 12 emelet magasnyit.

Baleset vagy leesett?

Szép csontjai voltak.

Címkék: celeb, szex, erőszak