Wellness rendőrség

police.pngJó napot kívánunk! Tárkony János őrmester vagyok és megkértek, hogy beszéljek egy kicsit erről a viszonylag új hatósági eljárásról. A szeptemberben hatályba lépett „Wellness törvény” betartásának ellenőrzését a rendőrség külön fegyveres testülete, az un. Wellness rendőrség látja el. De miért volt egyáltalán szükség erre a törvényre? – kérdhetnék önök, elkerekedett szemmel. Azért, mert az új EU-szabályozás és a fölzárkózás végett! Azaz: szeptembertől az EU csak szép embereket akar az utcákon, tereken, metrókban látni. Ez nagyon fontos az országimázs részére is, hogyha, teszem azt, kijön véletlen a Trevölcsenöl forgatni, akkor lássa, hogy a homeless is fitten hugyozza össze magát, és az a borvirágos orr, hát, tűnjön el rögvest, meg a vizenyős tekintet, az arcbőrük se a barnasörtől legyen feszes. Hanem a fitt által. Mivel ez az új intézkedés jelentősen megterhelheti a családi kasszát, a rászoruló lakosság utalványt kap.

Az új osztag feladata, hogy aki nem szép, rendőri ráhatással tesszük azzá. Ha nem tetszik élni az állami Lávakő masszázs és csokiborogatásos szolgáltatással, akkor a W R-egységek bejelentés nélkül hatolhatnak be a maga otthonába és akarata ellenére vethetik hatósági kozmetikai beavatkozások alá. Az ellenállókat lágy árammal cirógatjuk meg, hogy kellően felpezsdüljön a hajszálerek keringése, és erőszakkal helyezhetünk uborkapakolást az Ön és hozzátartozói képére. Az akcióban külföldi testületekkel is együttműködünk, ilyen a francia Le Synergie police, illetve a Nívea különítmény: munícióik a Hélia A, B C és D. jelzésű raktárainkban kerülnek elhelyezésre, bevetésig. Ezek a termékek kedvezményesen megvásárolhatóak webshopunkban: aki most regisztrál, 10% kedvezményt kap a nem akciós termékekből.

A múlthéten volt egy nénik, akire rátört a Sminkkommandó különítmény. Ellenállást, azt tanúsított. Azzal érvelt, hogy őt nem érdekli semmilyen ráncfelvarrás, hívság az ilyen és csakúgy hányta ránk a keresztet. Ez butaság, semmi értelme. Le az évekkel, fel a fejjel! A törvény nem ismerése, nem mentesít a betartása alól, azt hiszem. Ebből nem marad ki senki. A trükközgető kisokoskodók már keresik a kiskapukat, a kibúvókat, úgymint a hatóságilag nem bejegyzett, olcsó kínai smink, amit az első eső lemos. Ők bírságra számíthatnak, a törvény teljes szigorával. A törvénymegkerülés butaság, semmi értelme. Államilag nagyon támogatott már a kollagén arclifting, meg a bio-bőrtréning, és még sosem támogatta a TB ilyen mértékben a plasztikai műtéteket.

Jogában áll, sőt, kötelessége, jól járni! Ha nem kíván kinézni, hatóságilag rendelünk ki Ön mellé egy állami kozmetikust. Nem beszélve a csomó kedvezményről: a szép emberek reggel 10 és hat között ingyen parkolhatnak a belvárosban, míg a nem szépek csak a metrót vehetik igénybe, a buszt nem, mert azon túlságosan látszanak. A köztereken is tilos nem szépen lenni. A széptelenül csavargókat begyűjtjük. Az ápolatlanok természetes szabadságjogaiért tüntetőket pórustágító gőzbombával csapjuk szét, és elárulhatom, hogy az illatos arcvízágyúk bevetésétől sem riadunk vissza. Száraz-és zsíros bőrre tekintet nélkül. Zsírégetés lángszóróval? Miért ne? A férfiak arca nem hogy borostás, de irritációtól vörös sem lehet. Ez butaság, semmi értelme. A jövőben felállításra kerül a Gyalogos arctrafipax is, a jobb felvételekből pedig portfóliót állítunk össze, amiket beleteszünk majd egy nagy kalapba, és év végén szerencsehúzáson vesznek részt - kozmetikai csomagot lehet nyerni, nem medvecukrot! Nem lesz itt felhang és rezsim csökkentés!

Köszönöm a figyelmet. Erőt, szépséget! Fodrászunk és fésülünk! 

Címkék: haza, bolond, jelenet