Egy Poszt, Amiben Minden Benne Van II.

kettes.pngKorábban már írtunk a világ összes dolgáról, de rájöttem, hogy akkor egy csomó mindent kihagytam. Ezzel a kiegészítéssel rónám le tartozásom. 

Mire érdemes nagyon figyelni az életben? Kettő dologra: 1. mindig legyél célember, 2. mindig told ki időben a kukát, hogy elvigyék reggel, (de ne az úttestre, csak normálisan, mellé). Szakértők bevonásával vizsgáltam az élet legfőbb dolgait és a fülgyógyászat kivételével ma majdnem mindenről szó lesz, ami a világhoz és úgy ámblokk az élethez szervesen, vagy kegyetlenül hozzátartozik. A világban háromféle ember létezik: 1. seggfej. 2. depressziós. 3. depressziós seggfej. Az utóbbi kategória két alfajta alemberre oszlik: van a kisfejű ember, akinek aránytalanul kicsi a feje a testéhez képest, és van a gonosz kövér ember, aki aránytalan mindenhez képest (persze létezik a kedves kövér ember is, aki mindig kedves és mindig kövér, ő oldja fel a gonosz kövér figuráját).

A szerelmi évődésről:  A szerelmi évődés az a lélektani jelenség, amikor a partnerek nem hajlandók tudomásul venni, hogy mindaz, amit a másikban mániákusan keresnek, nincs is ott. A férfi legyőzi a nőt, gépmódra ki-be húzogatja hímvesszőszervét benne, hogy megtalálja ott, a nedves sötétségben, a Nőt, és magába olvassza. A nő ugyanilyen célból, hasonló mentalitással hagyja magát legyőzetni, abban a reményben, hogy megtalálja a Férfit. Az igazság az, hogy mindkét esszenciának már a birtokában vagyunk, és az valójában csak az út illúzió, mely kimondja, hogy meg kell rakni a másikat, ahhoz, hogy teljesen birtokolhassuk a másik részt. Mert már a mienk, tehát nem megszerezni, hanem felfedezni kell. A férfi egyre döfködve keresi a nőben a nőt, de amikor nem leli, ideges lesz és arrébb megy.

A tönkremenésről: Ahhoz, hogy valaki tönkremehessen, két dolog kell: 1 tönkretevő és 1 tönkretett. Ahhoz, hogy a Tönkretett tönkretett lehessen, nem elég egy lator Tönkretevő, ahhoz a Tönkretettnek is akarnia kell a tönkremenést. Vegyünk egy közepesen nem kicsi dolgot, mondjuk a világűrt. A világűr mindig is hatalmas volt, de az emberiség számára csak az űrhajók meg a sci-fi feltalálása óta vált népszerűvé. Tehát az űr mindig is terebélyes, de mi mindig ugyanakkorák maradunk hozzá képest, akárcsak a problémáink. Mert azok a fontosnak vélt problémák a világűr roppant méretéhez képest kis szarságok csupán. Ennyi. Senki nem tud rönkre menni.

Az ember nem folyton társas lény: az egészséges ember egy idő után elvágyik a társas kapcsolatból, és az egyedüllét felé mozdul el. Miért? Fasz tudja. Megoldás: ha van párod, NE költözz vele össze, ne aludj vele egy ágyba reggelig, mert a hullámaitok, rezgéseitek hamar összeszoknak, túlcsordultok egymástól, és egy idő után hányni fogtok egyazon párkapcsolaton belül. Ha elélveztél, töröld le magadról és menj haza aludni. Ha házasok vagytok, akkor legyen egy ház az utca egyik végén, egy ház a másik végén, ott lakjatok, külön, és ha megkívánjátok egymást, találkoztok középen.

Tippek és trükkök a monogám magánkapcsolathoz, avagy önkielégítés házilag: ha nagyon és tényleg egyedül vagy, az örömszerzés nem kizárt, sőt: a lányok csinálják a már ismert módon, a fiúk is, csak fordítva. Egy kicsit ráülsz a jobb kezedre, míg a ballal előmelegíted a cerkát és amikor már közeledik a kéj tetőfoka, befejezed a jobbal... olyan, mintha idegen kéz volna.

Ennyi.