Muzikmumpsz

Monster-Music-Headset-T-Shirts.pngSzeretné szeretni szerinte. Van egy nője is, akit úgy ismert meg 2011 tavaszán, hogy megállította a nyílt utcán és kitalálta a nevét. Fényes nappal a lány erre örömében cukrot adott neki. Barnacukrot. Mert ez a lány nem egy gluténmentes, transzzsírmentes paleolány, hanem igazi. Nézd, csupa báj a karmája!

Balázs balázs volt teljesen, mégis Sziszinek hívatta magát. Még te is megismernéd őt, mert messziről kiszúrni a muzikmumpszát, ahogy a mozgólépcsőn ereszkedik le a Sziszi, s fülén, fején ott ül a muzikmumpsz, azon át hallgatja a zajos becstelent. Buliház a feje. Szól-szól.

A Szent István körúti töröknél akcióban a Dőner-pita + Cola. „Krisztus diadala csak általam gyúlhat nyakra-főre!” - mondja a lány, törökkel a száján. Erről aztán eszmecserét cseréltek. A kóla hideg és mély. „Nekem életem a zene, az utcán ekkora muzikmumpszal járkálok e. Télen melegít, nyáron melegít, hozzá szigorú arc, pizsamafelső, Kőbánya alsó, bőven túláradó e párnás fejhallgató. Ahol én ott vagyok, rögvest buli fakad, a semmiből, csak rárakom a csajszi fülire, és velem táncol. Tadadadam… azt ismered, hogy tererere múzmácsá múhuhuhúzmácsá göll, múú-úú evjubodi fíl mi ...? Kibaszott nagy szám” – mondja Sziszi. Nyűgös ma. Ment egy megállót a mozgólépcsővel, az antik nagyihoz, aki valóban régiség, élő.  

Egy biedermeier áll a sarokban, ami annyira eredeti, hogy már-már utánzatnak tűnik. Nagyival lakik a Sziszi, de külön szobába (!), hogyne. Leül a György-korabeli íróasztalhoz, azon áll a beleharapott almás gépe.

 „Ma már megint el vagy maradva 3 órányi jógával” – írja Sziszi a nőjének msn-en.

„Egyébként épp most látok a neten egy pornóképet, amin egy lány pózol egy akkora nyalókával, mint a feje, és azon gondolkodom, vajon hol gyárthatnak ekkora nyalókákat, egyáltalán valóban nyalókából van, vagy ez csak amolyan műanyag pornókellék? Ez nyugtalanít most. A következő fotón az egyik pornószereplő úr máris az óriásnyalókára csöpögteti túláradó örömét, a csaj meg onnan fogyasztja színészkollégája folyékony tetszését.”

A lány azt válaszolta Sziszinek sok smile-val és puszival, hogy az óriás pornónyalóka olyan esztelen képmutatás, mint Abonettel enni a disznózsírt.

Sziszinek nem illik a szájába az import magány, ezért tart magánál folyton ájfont. Sziszi területi bajnok ám a mélküldésben, el sem hiszi, hogy jöhet az a levél máshogy is, mondjuk szagospostán. Ő mélbedobással szokott győzni.

Túl kevés a mindenhonnan áramló infó, így ha meglátogatja akár csak 2 percnyi unalom, elő az ájfon és oda neki az összes impulzust, bele a fejébe. Nem számít, hogy mit gondol, hogy gondol-e egyáltalán, Sziszi csak saját magának nem tucat ember, nem érzi, hogy reprezentatív mértékkel mérve ő csak töredékszám, statisztika, egy arctalan telefonfogyasztó.

A muzikmumpszban felcsiccsent a déli Shakíra.

Fillérekért van a mobil, vegyed, vigyed, tömd be vele a füled, töltsd le a webbazárból az összes zenét és hamm-hamm, csak kussolj.

A lány ma Madonna hajdíszt visel a fején.

Sziszi muzikmumpszot visel a fején.

A fiúnak ma saját fülkürt-hurutja van, és tudja, hogy valakinek ma nagyon száraz és viszketős a hallójárata, és mivel ez a valaki ő, hát heti rendszerességgel kéne használnia paraffinolajat.

Együtt vesznek lottószelvényt. Mert nyerni néha lehet. Nyerni örömmel kell! És ők ketten nyernek bármit is! Aztán sex. És a lány arca? Az arca? Az arca! De csupa izgalom! Ahogy a bányavárosokban mondják bányául: "kettő mély akarat lett itt összekapcsolódva rózsaszínre görbülő szerelemmé".

- A Sziszike adott ajándék ouzót a névnapomra – dicsekszik a lány a társalkodónőinek. - De utálom az ouzót. Az ouzó olyan, mintha kinyaltam volna egy olcsó középkori görög kuplerájt.

Mint egy időóra a múltból, régiség a jövőből, a múltban mutatja a jövő jelenét, vagy a jövőben a múlt idejét? A bolondja!”