Laci bácsi évnyitó beszéde

evzaro08.jpgKedves tantestület, jámbor diákok! Kedves mutánsok és félmutánsok! Kedves szomszédos galaxisbéli növendékek! Szívemben örömmel és Jézussal eltelve nyitom meg a 2073-as tanévet. Nehéz év áll mögöttünk, és még nehezebb előttünk. De az Úr szíve hatalmas, mind beleférünk, te is, te is, és te is. Nincs is rá szó. A szeretet asztalánál ott ülünk mindannyian! Számottevő ígéretet kaptam a Nemzeti Katasztrófa Bizottságtól, hogy jövőre új sugárpajzsot biztosítanak, legalább az iskola köré, de a focipálya így sem lesz benne, mert azt már nem bírná az NKB költségvetése – a pálya továbbra is csak a hajnali órákban vehető igénybe, amikor a sugárzás 750 mSv alá esik. A Geiger-számláló továbbra is a tanulócsomag része és a diákok térítésmentesen juthatnak hozzá. A testnevelés órák továbbra is az udvaron lesznek megtartva, de sugárvédő öltözetben. Felhívnám a figyelmet, hogy a kézműves foglalkozás és a tűzzománc szakkör lekerült az alagsorba, mert az Esti Mutánsok rájárnak imádni a tüzet, amikor nem figyelünk oda. Tehát zárni kell a termeket. Ez a napközisekre is vonatkozik, de különösen a Hatodik Bé szereti nyitva hagyni az ajtót, ugye Hatodik Bé?

A tavalyi ballagás is az Esti Mutánsok miatt maradt el, mert a globális póluscsere következtében megzavarodott a hormonháztartásuk és nappal is előjöttek. Idén önkormányzati támogatásból vásárolt elektromos ösztökékkel tudjuk biztosítani a zavartalan és megannyi emléket jelentő ballagási ünnepséget. Örömmel jelentem be az új regulázási módszerünket is: amelyik diák kihágást követ el, hangoskodik, vagy algás-almás szeletet dobál az ebédlőben, ugye Marcaly Ági!, azt fénytömlöc általi elzárásra ítélem. Esküszöm, nem fogom élvezni.
Mert kenjed széjjel a bűnt, ha az fogan rögvest! Az Úr orcáját gyermeki rendzavarás ne mocskolja bé! A mienkétől eltérő vallást gyakorló diákok továbbra is szabadon gyakorolhatják hitüket az erre kijelölt helyen, azok pedig, akiknek még nincs hitük, de nem akarják felvenni a mi neoposztkereszténységünket, és még semmilyenek sem, azok szabadon letölthetnek akármilyen vallást, hozzá hit-applikációt, alaptézist és miseruhát, az idén indult központi vallás-szerverünkről. Minden irányzat tűzfallal védett, nyílt forráskódú és Windows 108 alatt is fut. Az istenek vezessenek döntésetekben!

A másik dolog: a szülői munkaközösséggel karöltve hatékony mutánsvédelmet biztosítunk a határzóna mentén. Minden olyan kifejlett mutáns, amelyik helyváltoztatásra képes, elektromos mezőbe ütközik az Északi és a Déli Kapunál. A sugárveszett házi-illetve vadállatok ellen továbbra sincs védelem, mert míg az embert lassította a katasztrófa, rájuk gyorsítólag hatott. Az Úr áldását és gyors lábakat kívánok nektek és a tantestületnek egyaránt. Most pedig emlékezzünk meg a tavaly decemberi radioaktív Világégés áldozatairól és túlélőiről, akik, bár inkább tértek volna meg az Úrhoz, mert testüket immár a Sátán csatlósai használják: holtak, mégis mozognak. Ám lelkük már Jézussal csemegézik, a nagy vacsoraasztalnál, párolt zöldséget, sültkrumplit és vajaspudingot fogyasztva!

A pedellustól ígéretet kaptam, hogy a sugárzás miatt riasztó-vörösben égő mutánspázsitot pár héten belül kicseréli bíborlila gumiszőnyegre, mely nem csak tartós, de vidám is lesz, hiszen az Úr Lakásának kárpitját idézi majd, és leírható az adóból. Béke velünk. Csak így járhatunk Teveled, Istenem. A mi istenünk virslit csinál ellenségeinkből, kecsap nélkül fogyasztja elevenen! Odaát virágos kert vár, melyet Jézusunk locsolgat. Boldogtalanok a testi szegények, de a mi szemeinkről letöröltetik a könny! Köszönöm! A tömjén hatalom!

 

Címkék: basz, bolond, jelenet