Kegyetlen elváltozások


nagyrá.jpgVan egy állat filmötletem! Kozmetikai! Elmondjam? Elmondom! A címe: Kegyetlen elváltozások. Vagy: Savas kémhatás.
...egy párhuzamos világban játszódik, ami pont olyan, mint a mienk, azzal a különbséggel, hogy itt a star-ok hiúsága nem ismer határokat. És mi tesz egy star-t első sorban látványossá? A bőre. Ha csökken a star-ban a bőr feszességéért felelős elasztin-és kollagén-szint, viharosan elkezd öregedni. Szóval, ebben a párhuzamos dimenzióban ezek a star-ok elérték, hogy törvénybe iktassák, hogy minden 8 évnél fiatalabb gyermekektől friss kollagént és elasztint szívjanak le szurival, hogy azt a száradó star-ok bőrébe juttatva kitolják a fénytelenség időpontját. Hiszen a star-ok tömeggyönyörködtető munkaeszköze a feszes bőr. Ez nekik is üdvös, meg a reájuk tekintő lakosságnak is. A leszívás egy kellemetlen procedúra, bár nem fáj annyira, mint gondoljuk, de hát melyik gyerek örül a rendszeres szurinak?



Az a szemétség, hogy törvény kötelezi a szülőket, hogy rendelkezésre bocsássák kölykük kollagén és elasztin készleteit, és senki nem kap lóvét érte, pl. legóra vagy egyetemi elő-takarékra, ilyesmikre.
Azelőtt a star-ok hosszú éveket töltöttek öregedéssel és a feszes, s sima bőr hajkurászásával:
- Mi lehet a feszes bőr titka? - kérdezték, mígnem a kozmetikai tudósok szóltak nekik, hogy a fiatal kölyköknél kell keresni a megoldást, mert bennük van. Mint már említettük, idővel csökken a star-i szervezet kollagén és elasztin termelése, ezért kopnak. És ez nekik nem volt elfogadható.
Az Elnök felesége is star volt, és hogy ne kelljen dollármilliárdokat költeni az adófizetők lóvéjából ilyen hülyeségre, törvénybe iktatta hamar, hogy mindenki köteles beszolgáltatni fiatal kölyke bőrének esszenciáját. Aztán már minden ment a maga útján: havonta látogatták a napköziket a kormány star-ügyi szuris emberei, hogy megcsapolják a gyerekeket. Szépen levették őket pár köbcenti fénnyel. … Egészen addig, míg a 6, 5 éves Katie Swanson meg nem elégeli, hogy bőrét vásárra viszik akképp, hogy kollagén és elasztin tartalmát mindenféle delejes star-ok dézsmálják rendszeresen, s egy szép napon ez a 6, 5 éves kislány erőt vesz magán és súlyosan elkezd kollagén meg elasztin helyett valami egész mást termelni... Erre hamar ráveszi kortársait is, így hamar elterjed a kozmeto-ideológiai vírus. Világméretű lázadó ellenállás veszi kezdetét. Ugyanis nem mást kezdenek előállítani bőrük felszíne alatt, mint ponthogy öregedésgyorsítót! Lesz is belőle perpatvar + ribillió, mert a star-ok egy hétvége alatt kipusztulnak... Ekkor az egyik fő-star visszaküldi magát az időben, hogy megakadályozza a 6,5 éves kislány bonyolult öntudatra ébredését, meg a bőrroncsoló törekvését. Küldetése nem jár sikerrel, mert a fiatal kis kislányorr mindezt idejében kiszagolja, de az időutazó star elég sok galibát okoz addig is, lesz benne autósüldözés, szerencsejáték, fennhéjázás és rengeteg friss pucérság. Végül az időben elmozdult star véletlenszerű üzemi baleset - de inkább időparadoxon - martalékává válik írmagjáig !