Ajándékozzon szeretteinek plutóniumot!

Születésnap, Névnap, Ballagás, Esküvő, Karácsony, Házavató?

Közeleg a pillanat, az ajándék meg sehol? Engedje meg, hogy segítsünk!

A plutóniumot titkos keretek között fedezték fel az amerikai Berkeley kutatóintézet munkatársai 1940-ben. A következő évben már uránércből is sikerült kinyerni ezt a kincset. Egészen az elmúlt évekig csak nukleáris fegyverekben használták, de manapság háztartási gépek, hordozható kemping-atomerőművek energiaforrásaként is alkalmazzák.

Itt az idő, hogy helyet szorítson háztartásában a Pu-nak!

”Hasadóanyag: immár a család kovásza !”

Önnel is megesett már olyan, hogy elfelejtette a gyermeke szülinapját? Aztán a kis hülye kibukott és átkozta Önt? Semmi okosat nem tudott kitalálni ballagási ajándékként? Közeleg az esküvő, de hello, ajándék még sehol?! Házavató bulira mit vitt legutóbb? Hm? Igen, egy nagy semmit! Ez többet nem fordul elő!

 

Elég megvennie egyszer! A Pu darabhoz AJÁNDÉKKÉNT mellékelt házi részecskehasítóval mindig annyit reszelhet le belőle, amennyi kell!

Elégedett vásárlóink véleménye:

H. Erika (41) háztartásbeli: „A férjem sokáig nem hagyta, hogy házi plutóniumot tartsunk, de aztán szabadott, mert tavaly eltűnt az erdőben. Az új plutóniumot a fészerben tartom a lapát mellett, amivel elkapartam őt.”

Petike (12) általános tanuló: „A srácok mindig csúfoltak az iskolában, hogy kicsi a fejem, meg túl nagy a könyököm, és túl aprók a szemeim. Mióta Pu-t hordok a nadrágomba, mindenki előre köszön!”

D. Károly (39) családfő: „Kiegyensúlyozott, teljes életet lehet élni Pu-val is. Én és családom már nélkülözhetetlennek tartjuk, akárcsak a hatfülű kanárinkat.

Ilonka (28) hajmosó: „Szerintem a plutónium háztáji alkalmazása egy nagy baromság. De akarom!”

Nagyhatalmak háztáji zsarolása

Varázsolja szuperbiztonságossá otthonát! Melyik ország merné megtámadni magát, ha kerti silóinak teteje vészjósló kacsintással félig el van húzva? Találékony Pu-tulajdonosok a fészer mellett felhúzott betonbunkerben csokinyúlba is csomagolhatják, a tökéletes álcázás végett.

Tegye fényesebbé az ünnepeket!

Plutónium a fa alatt!

Legyen kreatív! A boniemfaludi asszonyok a mai napig sajátkezű nukleáris játékokkal lepik meg a gyerekeket. A népi hagyomány szerint Luca napján tanácsos kimenni a közeli radioaktív hulladékgyűjtő medencéhez, és bora bora!-t csujogatva kiszedni a pocokméretű Pu -darabokat. Ezután a legények hímzett gyolcsba tekerik, és karácsonyig elrejtik a pincében álló részecskegyorsítóba. Szenteste az asszonyok összegyűlnek a konyhában, és karácsonyi dalokat énekelve népi motívumokat festenek a Pu-darabok oldalára.

A periódusos rendszer 94. tagja alig várja, hogy végre az Ön lakását is fényesebbé tehesse

Miért ajándékozzak szeretteimnek plutóniumot?

- A sugárvédő ruha viselése manapság több, mint divat. Válasszon legújabb kollekciónkból a halványzöldtől a kordagyörgypirosig.

- Nem csak azért, mert hosszú időre forrón tartja a családi fészket és a szerelemesek szívét, és 15 izotópja ismert, ...vagy inkább de, hiszen a legstabilabb izotópja a 244Pu, melynek a felezési ideje 80 millió év !

- Az Ellenségek mögött c. szappanoperabravúr sztárja a Német K. Ristóf is Pu-t adott az arájának!