Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meredek mesék

2019.feb.01.
Írta: V. Meredek

...és ez még semmi...

na, folytatódik a forgatás, végre megfilmesítik a regényemet, szóval tegnap is kint jártam a forgatáson, a Antal Nimród rendezi, s a Johnny Depp alakítja Klerensz ügynök szerepét, nem igaz, hogy milyen ember, ha két szót beszélgettem vele, de mindenbe beleköt, infantilisnek gondol, meg folyton azzal jött, hogy az akácfa nem is őshonos Magyarországon, pont azelőtt a jelenet előtt húzott fel ezzel a maflasággal, amikor grillázsba forgatnak egy idegen pucér nőt, aki kibicsaklik az erdőben és egy idősebb futóbolond nő megtalálja, akit nem más alakít, mint a régóta népszerű Esztergályos Szicília, őt is felvettük, én voltam a fénydublőre voltaképpen, mert nem akarta más, a Nimród sem, és akkor megint megtalált a Johnny Depp, nagy hetykén jön oda hozzám, mire én, na mi van Deppecském, láttalak abban a kalózos szarban, s nem mondhatnám, hogy valami mély voltál, még akkor sem, ha a kritikusok elélveztek tőled, de nekem inkább a mélyebb filmjeid teccenek, mondom, mint az, amelyikben retardáltat játszottál, nem jut eszembe a címe, na abban megtaláltad önmagad, erre ő azzal terelte a témát, hogy ő igenis mély, csak máshogy, amúgy meg neki meg amúgy nem tetszik a regényem 233. oldala, hogy azt ki kéne tépni, mire én, mingyá kitéplek, annyi szent, erre ő azonnal fennhéjázott és elment levesért,

Tovább

karma light

 

art-clock-cool-dead-Favim.com-658301.jpgVidám, szőke anyuka dugja be sugárzó fejecskéjét az ebédszagú konyhába. Férje az asztalnál szöszmötöl a laptopján, e-számlákat nyitogat, két ujjal pötyög a billentyűzeten és minden leütött betű után felnéz a monitorra.
- Drágám, hazafelé megtankolom a kocsit – csicsergi a kedves nej.
- Jól van, szívem. Aztán hova-hova? – nyugtázza és kérdezi a férjecske.
- Kinézünk a lányokkal a mai keresztre feszítésre.
- Hm, jól van...hozzál majd abból az égetett cukortetejű izéből... azokból a feszületalakú fánkokból, de csak ha van gluténmentes. Mindegy, hozzál valami jót vagy semmit.
Egy 10 és egy 8 éves kislány nyargal be vidáman.
- Pisiljetek és vegyetek kabátot, megyünk a kivégzésre. De aki rossz, az itthon marad és nem kap rétest estére! - intette őket anyjuk.
- Kivégzéééés! Kivégzéééés – énekelték a csöppségek.
- Ki telefonáltál ennyit? - mutat dorgálóan a monitorra apuci.
Anyuka csak mosolyog és mosolyog, majd eltűnik a konyhából.

Tovább

Kölyökkatedrális

3dcc2d39-4384-4140-9c9d-73acf8a1eecd.jpg

Ksssshhh...! Kezdődik, de még nem tudom, milyen lesz. Nédda, babamód bontakozik ki a szentembrió, még kis semmilyenség... Sajnos van, hogy még ebben a fázisban is elvetélnek. Nyomja...nyomja... levegő be, levegő ki. Már kint van az első tornyocskája. Mindjárt vallást választ. Meglássuk, mi lesz a tetején. Aha! Ez egy kereszt? Az! Amott, nini, az első püspök, milyen falat! ...a kölyökpüspök ebben a fázisban még ilyen kis gnóm, de majd kikupálódik a harmadik trimeszterben. ...Nédda, most alakul ki az épület arca. Vajon klasszicista stílusban rúgja ki magát vagy elindul a felkavaróbb és merészebb Gaudi nyomán? Mi lesz ez? neoromán …? neogótikus...? nem, ez késő barokk! Nézd a tornyait, milyen óriásian kicsik. Még csak plébániatemplom, de a pápa ezekben a percekben emeli székesegyházi rangra ! Na, most már helyes kis katedrális. Falai még szüzek, nem kenték össze vonagló imákkal. Friss freskóit még nem karcolta fel százezer miatyánk, tágas belső terét még nem hallelújázták össze, ezért ilyen jó itt a levegő. A szenteltvíz még tényleg szent. A csend még tényleg csend. A hajópadló is hogy ragyog, még nem térdepelték ki! Az imapadok is csinosak, míg rájuk nem rakódik a rengeteg hiszekegy, melyek különösen ki tudják kezdeni kényes felületkezelő anyagukat.

Tovább
Címkék: világ, bolond

10 kihalt Star Wars-lény

bantha_suit.jpgLáttad már a Solo-t? Állat volt, mi? Apropó, állatok. A Csillagok háborúja-univerzum néhány élőlényét nélkülözni kellett az új filmből, költségcsökkentés miatt nem jutott hely nekik. A blockbuster filmgyártás igen drága műfaj, és ahol csak lehet, le is faragnak a büdzséből, legyen az áldozat akár egy helyes Szoplidián, vagy a kedves fenevad, az Akulamphistaffterrier.

 

 

 

  1. Macalukylay: (magyarul: csillagfejű zsarnokgyík)

Óriás testű, sárgarépára emlékeztető ragadozó, amely a Vendetta nevű bolygón honos. Szájában sok hosszú és hegyes fog ül, a gyomrában pedig 60 műholdas csatorna jön be, tök ingyen. Hat szeme hatfelé néz, fülei fülre emlékeztető nyúlványok. Vallási okokból szombaton nem vadászik. Fő tápláléka a Barrishalom-gufta, kedvenc csemegéi a blowlumpok, a gullipudok, a repülő nyerkek, a gyors shrimpek, valamint a lassú okmányirodai ügyintézők.

 

Tovább

Az Éjjel-Nappal Budapest irodalmi mélységei

 ejjelna.jpgVajon milyen kincseket rejthet ez a bájosan egyforma epizódokat kínáló, különösebb értelem és cél nélküli, minden tanulságot mellőző tévés akciókomédia? Milyen szakmai bravúrokat igényel az alkotófolyamat során, hogy a végeredmény olyan kiváló és sablonos legyen, mint amilyen szokott. Íme 8 állandó párbeszédpanel, melyekből a varázslat megszületik, Len Lelevin térségi szakirodalmár kiegészítő kommentárjaival.

 

1.
„Igen? Nem érdekel! Kinek képzeled magad, azt mondd meg? Én nem tudom, kinek képzeled magad, de mit képzelsz magadról?! Minek képzeled magad, he?” - az életszerűséggel paralel kirohanás már-már megbotránkoztatóan naturalista szemszögből ábrázolja az emberi esendőséget. Az emberét, aki folyton tele van örök érvényű kérdésekkel, és minduntalan az Univerzum szemére veti, válasz után sopánkodva. A mondatvégi „he” hétköznapi egyszerűséggel nyomatékosítja, s mintegy követeli a választ. A felkiáltó és kijelentő módok megkérdőjelezhetőek az eszmei lényegiség kurzív attribútumában, s mint „harsány vadászkés” hasítja a valóságot. Hiába a dramaturgiai sikerrecept, e melodráma szereplői is inkább áldozatok, „túszok a kamera előtt”, akiket a Nagy Testvér zamatos hőzöngésre kényszerít éjjel-nappal.

Tovább
Címkék: celeb, szex, szerelem, trend

A fénycsempész

vill.jpg

 

2009 óta vagyok fényevő. Minden apró fényvisszaverődés számomra csemege.
Amikor nyáron rám borul az égi fénybüfé, pánikszerűen igyekszem nem jóllakni.
Elnyelem a fényt. Kiváló fényreceptjeim vannak, egy osztrák fényszakács fényevőblogjáról szedtem le őket. Tőle tanultam, hogy a nyers fényt evés előtt mindig meg kell mosni.

Fényfaló vagyok. Elfogom a fényt a számmal.
Vacsorára már nem eszem túl sokat, legfeljebb egy pislogó zseblámpányit. Estére nekem a diszkógömb valóságos lakoma, egy fain kis szalonnasütésnél pedig elég csak körbe állnom a tüzet és máris jóllaktam.
A fényevés veszélyes dolog, mert ha túladagolod a tápláló fényt, pláne nyáron, baj lesz: a múltkor túlságosan esernyő nélkül mentem ég alá, és hirtelen jött rám a déli nap, de a szomszédok szerencsére időben megtaláltak és kihányatták velem a felét.

Olyan is előfordult, hogy félrenyeltem a fényt, tüdőre ment, de az nem veszélyes, lábon kihordható. Sokan kérdik tőlem, hogy egy fényevő akkor mit ürít? Hát, semmiséget.

Tovább

A prosti és a gépcsaj

0022.jpgMint már tudjátok, én nem vagyok ingyenes nő. Fiatal se már, csak fiatalos. Ám mégsem akarok a fiatalok nyelvén szólni, mert a fiatalok nyelvén szólni nem lehet. Tudom, hogy mennyire nem jó ezt hallani magángondolataim szájából, de tény, hogy a technikában meg a kütyükben csak annyira vagyok járatos, mint Holle anyó a pornók világában.

Ahogy emlékeim bestináriumában nézelődök, csak egyszer kerültem szembe szakmám során az elfajzott technika egyik förmedelmes vívmányával, amikor is egy robotcsajt fogtak be mellém. De ne rohanjunk ennyire nyakbakapottan szélsebesen előre.

2011 májusadikát írtunk, amikor is egy alacsony, de magas rangú üzletember rendelt magához a LadyFarm girl catalogusából, elnöki lakosztályára, miközben a Le Mercie gazdag diplomataforgalmáról ismert vadászterületemen lebzseltem.

Tovább
Címkék: prosti

Bjorn Soderlund ragyogó élete

 bjorn.jpgBár még tombol a nyár, s abszolút nincs nyakunkon a kellemes ünnepek, ugye? mindazonáltal mi sem természetesebb ajándék Bjorn-nél.
Megjelent az elvetemült, abszurd, groteszk, norvég szerző Bjorn Soderlund trilógiája. A permanens gyönyörkötetben csak úgy tobzódik az izgalom, a kalamajka, a méz, na meg a sex! A világraszóló világregény pár részlete most ingyen letölthető, amíg a készlet tart! A lenyűgözően szürreális kalandregénykedés telistele ármánykodással és megdöbbentő megdöbbenéssel.


Kell ennél szebb ünnepek?
Íme részletek:

 

Első rész
Második rész
Harmadik rész

és a történeti elágazás: Epilógus

És még a Fekete összes árnyalata (részlet)
De még az Örömpörkölt is

Tovább

Egy prosti szerelmi tanácsai

003_1.jpgKevesen hinnék, pedig én is tudom, mi az az ezerszer megénekelt és megfestett Szerelem, hát. Noha munkám során csak színlelem a dolgot, bennem is lakozik romantikus gén. Mai írásomban igyekszem pár magvas szerelmi tanácsot csöpögtetni rohamosan fellendülő fiúk, lányok, s emberek javára egyaránt! Mert köztudott, hogy én az ízek szerelmesei vagyok. Add a kezed, tarts velem bátran, ugye?

A minap egy vendégem így szólt hozzám:
- Én meglehetősen a kisasszonyszagra gerjedek! Úrrá lett rajtam a bujakór. Szeretem élvezni a nőt! Maga meg hogy lehet ennyire nem bujátlan?
Épp jókor nyomott homlokon csámpa bókja, hiszen egy softpornó forgatásról érkeztem, ahol díszletdisznók közt kellett disznólkodni. Szóval, nem voltam jó pass-ban.
- Szívesen megragadnám az alkalmát! - folytatta a tagbaszakadt csávó, de végül elzavartam egy összetekert újsággal.

Tovább
Címkék: prosti

Prosti voltam: még sosem aludtam kuncsaftnál

004_1.jpg Egy ilyen zamatos húsvéttal a hátam mögött nem tudok nem megemlékezni, s újra írni, a számottevően klassz és szuper nyakon locsolások, s tőlem fakadó tojásosztások után, saját nőszemélyem jóvoltából!

...Aki azt hiszi, hogy a prostiélet csupa csillogás, rúzs, harisnya és kacagás, az még sosem ült repülőn... vagy ha ült is, az a gép nem mozgott, talajközel parkolt....vagy ha mozgott is egy kicsit, csupán olyan éjszakai pillangót kergetett, ami rendre kislisszolt a markából...Aki nem bírja a kéj és gyötrelem egy hányattatott sorsbani találkozását, az most forduljon el, s hallgasson, mert szerfelett kemény kalandkalamajkával érkezem, mint a kőszikla... Biztonsági öveket felcsatolni, étkezőasztalkákat és feleseket felhajtani !

Számomra az élet pszichoszomatikus, sajnos, és hogy ez a sajnos mennyire sajnos: amikor megtudtam, hogy a Föld valójában elképesztő sebességgel forog a semmiben, abban a pillanatban elkezdtem hányni. Nem lehet könnyű nőként érvényesülni, fizetett csókok s bérszerelmi ölelések kereszttüzében, ...Könnyű nők nehéz fiúk alatt nyögnek, s erre minden nap emlékeztetem magam, amikor felveszem a munkát. Ha felcsapsz prostinak, életed sokkal sűrűbb, gyorsabb lesz, és 220 felett elhagyod a valóságot...Vannak kolléganőim, akik boldogtalanok, és olyanok is, akik csak azt hiszik, hogy boldogok. Én valahol a kettő között vagyok. Szomorúan ragyogó élet ez, aranyozott szögesdrót, és szomorúbb bármi másnál, mint amit csekély képzeleteddel el tudsz képzelni, mondjuk szomorúbb egy egykedvű nő hallatánál, de semmivel sem szomorúbb egy veszett fejszénél.

Tovább
Címkék: prosti

Zsófi zajos szája

„Milyen lehet meginni egy nőt?” – olvastam az óriási, rikító kóla reklámplakátot, amivel a lebombázott Kulturális Minisztérium szomorú roncsait akarták eltakarni a bámészkodók elől. Nos, hogy milyen lehet meginni, azt nem tudom, de hogy mit jelent számomra a másik ember szája, azt tüstént elmesélem.
...Kisiskolás voltam, a suliudvaron játszottam türelmetlenül, amikor a cserfes Zsófia odaugrabugrált - vagy bugraugrált, erre már nem emlékszem - majd igen cserfesen azt mondta a nagyszünet kellős közepén, hogy én biztos olyan alacsony vagyok még szexuálisan, hogy képtelen lennék vele smárolósat játszani a nagyszünet kellős közepén, tehát most.
Nem hagytam magam alulértékelni, hát elbújtunk a föciszertár kukái mögé és nekiestem a szájának. Amikor kibontakoztunk egymásból, mindketten riadtan vettük észre, hogy a csókcsata folyamán eltűnt a Zsófi szája. Csak a hiánya tátongott a helyén.
Zsófi sírva szaladt el.

Tovább

Prosti voltam (4.)

001az_ujaliro_hu.jpgAvagy egy elavulatlan örömhölgy ragyogó vallomásai

Na, aranyszemű olvasócskáim, eszembe jutott egy régi-régi sulis emlékem sulis koromból, amikor egy zánkai összosztálykirándulás alkalmával magamra hagytak a laszti pályán... A sok kanos helybéli kisfiú hamarosan rám is talált. Néztek, nagyon néztek, érettebb voltam a koromnál. Igazi nőhöz még nem mertek nyúlni, de hozzám igen, szépen körbevettek, lefektettek a forró betonra, majd primitív, lasztizástól ellenséges, fejletlen kis mancsukkal tapogattak, keresték a „nunám”:
- Hol a nunád, városi banya? - kiáltották egyenesen a szemembe.
- Vegyétek tudomásul, hogy közel állok a síráshoz - mondtam, mire elszaladtak. Később, ivarérett prostiként már magam választottam partnereimet, ők pedig durván használták minden testüregemet, s hajlatomat.

Tovább
Címkék: szex, love, lóvé, prosti, buja

mély(v)iszony

002_3.jpgAmikor megjött a jó hír, Lacika épp egy használt autót mustrálgatott a vele rokonértelmű édesapjával.
- Megkímélt állapotú, hála az isteneknek. Pompás a hátsó felfüggesztése – súgta apa a fiának, nehogy meghallja az eladó, mert akkor biztos többet kérne.
Ekkor szólalt meg Lacika mobilja. Egy szőke női hang arról tájékoztatta örömmel, hogy őt sorsolták ki. Ő merülhet.
Akkor még nem tudta, hogy hamarosan egy szörnyű tragikomédia szereplője lesz.
A 21 éves fiú gyerekkora óta álmodozott arról, hogy egyszer talán majd személyesen is láthatja a nagyszerű luxuskatasztrófahajó, a Titanic roncsait. Látta az összes titanikos doku-és egyéb filmet. Szóval, rendesen bele volt buzulva a témába...

Tovább

Cecília nem

A stúdióban vakító reflektorok világították be a Hírességekkel beszélgetek című beszélgetős műsor rikító díszleteit. Kubai Ádám műsorvezető barna öltönyt viselt. A mellette ülő Esztergályos Cecília viszont nem. A művésznő elegáns, tafota berakásos, ezüstösen csillogó kisestéjit viselt, napszemüveggel.
Ádám hirtelen a kamerába fordult, hogy megszólítsa a tévék előtt vélhetően ott ülő nézőket, bár a fél évvel ezelőtti napkitörés miatt már semmi sem biztos:
- Jó estét! Mai vendégünk Esztergályos Cecília. Művésznő, örvendjen!
- Örvednek! 
- Mondhatni, hogy maga kitartó színésznő. Mármint halmozottan nem tehetségtelen? Maga bűzlik a tehetségtől!
- Az biztos – vágta rá a színművésznő.

Tovább

Egy kis online sexlecke

001az_ujaliro_hu.jpgAvagy egy elavulatlan örömhölgy ragyogó vallomásai (2.)

...furi módon kezdődött az egész. Egy hirdetésre lettem figyelmes az internet felületén: „Most induló online bordélyházunkba gyakorlattal rendelkező k*rvákat keresünk, azonnali kezdéssel, versenyképes fizetéssel!”
Hát, „istenúccse”, jelentkeztem bizony! Mert rátermett alkatú vagyok.
Felizgult ügyfelekkel kellett foglalkoznunk kecsesen, webcamerán át. Már az első munkanap belém bonyolódott egy igen magas, barna, decens, uszkve 189-179 centis férfi.
- Maga úgy hasonlít – írta kifogástalan.
- Nem igaz, nem hasonlítok! - írtam vissza kicsit dühösen, kicsit tréfásan, kicsit sexy vadmacskásan. - És ne szakítson félbe.
- Ugyan, még mit nem?? Hova gondol, smile? - írta védekezően, mint „nagy hal, ki nem akarja elriasztani a kicsit reggelire”. - Sex közben nem támadok, én csak védekezek. Ön ellen. Vírusirtóm jelentős, cudarul szilaj, egyet se féljen. Írtam kegyed szépségéről egy kétsoros költeményt!
– Mit merészel? - válaszoltam sietve. - Ez már pozitív diszkrimináció!

Tovább

Avagy egy nem-elavult örömhölgy ragyogó vallomásai (1.)

001az_ujaliro_hu.jpg...na, mit meséljek még, hogy megtörjem ezt a konok csendet?... igen, prostitúcióval foglalkoztam testközelből, én voltam egykor a főmuff, kegyeimet árultam gáláns urak javára, akik nem hagytak bőkezű, túláradó anyagi kecsegtetés nélkül szárazon... bocsánat, hogy így mondom, de ma mocsár az agyam, sokan interjúztak velem tegnap… Munkám során gyakran térdre kényszerítettek. Tulajdonképpen szobalány voltam, belső használatra, aki nem öltöztető, hanem vetkőztetőnő, s takarossá polírozza a rossz kedvet, ha jó szándékkal van az ügyfél kikövezve!

Persze, gyakran sok szemtelen vendég akar engem fizetéskor levegőnek nézni... mármint akarom mondani: átejteni, és lóvé helyett lelépni, el a szemem elől, köddé válva, faképnél hagyva. Azt mondja sex után, miközben a zokniját rángatja magára, hogy csak kiugrik csokiért, meg ajándékért nekem, s már szalad is vissza, de van, hogy nem így történik. Ilyenkor vagy bezárom az ajtót, vagy szólok a Misikének, hogy az úr nem szeretné rendezni a számlát, legyen szíves, verje ki belőle a rám vonatkozó részt. Hiába extraszimatú a szaglószervem, még engem is átejtettek néha.
Gyakran hevertem két vendég között szép kis szobám magányában, mely selyem, s bársonyveretes, de nem vidáman... Éreztem, ahogy bőrömön a fénypercek fényévekké nyúlnak, megnyúlnak, mint gravitációtól meggörbült égben a légi folyosók.

Tovább
Címkék: szex, prosti, trend, vendég, ribi, buja

32% semmi

009.jpgGyurit tényleg Gyurinak hívták, annak ellenére, hogy lány volt. Véget ért a munkaidő a rakparton, s a rakpartkorlátra könyökölve ismét belemerült a horizonton található naplementébe. Az egyszerű lány nagyon szerette nézni, valósággal gyűjtötte a naplementéket, és itt a Duna felett, Budapest felett és mindenekfelett szerencsére volt bőven, majdnem minden nap. Gyuri alkonyattól pirkadatig dolgozott, s ma is pont olyan szögből nézte a lebukó napot, mint máskor, de ma történt valami. Hogy mi, azt ő sem tudta, de történt. Valami megfoghatatlan. Valami fülön csíphetetlen. Pont fájrontkor. Felpattant a bringájára és hazatekert. A Gellért szálló romjainál egy ló sétált el mellette. Nem szóltak egymáshoz.
Gyuri - a barátoknak csak Nulladik Henrik - a nagyanyjával élt – a barátoknak csak Gyuri néni - mert Gyuri szülei sajnos túl hamar odavesztek, eltűntek a Dunában, mert ügyetlenek voltak. Gyuri mama már meleg vacsorával várta a lányt.
Kajálás közben Gyuri így szólt a nagymuterhoz:

Tovább

Kézműves sorok

20170802_160922.jpgobjektív festővásznak közelednek kitaszítottak a mennyei sörözőbizottságból nyaklevest rendeltem hozzá húgysárga bort korábbi kábultságának nyoma sem volt talán csak erőt gyűjt e nyolcarcú fickó ebben a vidor robbanásban egy költő veszett el kivonatosan szavai horzsoltak ezen az egynapos napon úgy találta magát ki kis öröm suhant át az arcán a kis öröm is öröm ahogy az anyja szokta mondogatni a kis öröm már a nagy öröm pereme tehát mindenképpen több mint a majdnem semmi 6 számjegyű a fizum csak nullával kezdődik amikor írok az ördög nézegeti magát ez a gondolat jel gyalog mászkál elemében van de decensebb a kiállása csendes a pofája de belül dübörög és elment egyik pontból a másikba szúnyoghálós bababútor csörömp lesz a halál időpontja törlés és törlés csikar a becsszócső megannyi emberöltő alkotta itt legyen ember a talpán felelte a hosszú halántékú férfi kinek oldala enyhén őszült légy óvatos nehogy felborulj ne senkisülj meg aranyrakéta csukta utána a nő kacagtató ürességgel fejében magaslat és figyelmeztető lövés erkélyi helyek nézők teljes rovására hamarosan zajló teljesítménye bonyolította sebesen csobbanása nem esett mások nehezére mert nem gurult hanem csúszott ezek muszájból vannak itt fürdőruhástól alaposan mit művelünk szálanként műkedvel faji és hovatartozás nem számít azt mondják majd megváltoznak de nem most észrevetted hogy mindig pont most van sőt csak most sok a szövegvakság csak saját felelősségre vidám illat barokkos túlzás szövegtestedzés felszentelt tűzoltók sötét hiába lassan úrrá lett félelmén letörölte a rettenet cseppjeit homlokáról ragadta a telefont az a fény sebesség belső fegyelmezetlenség démonok rabolják ki hulláinkat elviszik testünk lelkét még a hullahűtőkamra nyikorgását is elviszik a proszektúra csempéire ragadt reményeket is még a megállt órát is a falról mert belőle az időt már rég ellopták a mutatók egy irányba mutatnak a balzsamozófolyadék mérgezett születésed óta ott kering benned de a hamvasztó kemence étvágya elvehetetlen a pontok pontossága a vesszők futása mint a

 

Három semmitmondó mese

008.jpgEgy felszívódás


A
balatonvilágosi nyaralónkban láttam utoljára anyut. Épp be akartam gyalogolni a tóba, vagyis a vízbe, mire anya azt mondta, hogy ne menjek be túl messzire, be abba a Balatonba, mert el fogok tűnni. Ugyanis évente több millió gyermek tűnik el a Balatonban nyomtalanul. Anya milliós intésére fittyet hányva mégis jól bementem a tóba, alaposan be, aztán... úgy nem is tudom hány méteren, talán valahány méteren, de a part már csak távoli játékpart volt csupán - azt láttam, hogy valami nem stimmel: kezdek eltűnni. Olyan puhán éles érzés volt. Először az adott karom kezdett el halványodni, ha a szemem elé tartottam, átláttam rajta egész Tihanyig. Megtorpantam. Milyen lehet teljesen átlépni a határt? - morfondíroztam. A gondolatot tett követte. Kisvártatva tovább léptem. Átléptem a határt, mire teljesen eltűntem. Próbáltam fokozatosan kihátrálni, de már nem lehetett visszacsinálni. Úgy maradtam. Anyának igaza volt. Egy szál fürdőgatyában lettem semmivé. Nem tudtam többé megtestesülni. Az irreverzibilis folyamat magával ragadott. Eltűnt testemmel szaporán kiúszom a partra. Eltűnten gyalogolok be anya konyhájába és újságolom neki, hogy anya képzeld, eltűntem. Ő nem válaszol, csak egy elhessegető, ingerült mozdulatot tesz, mintha egy legyet akarna kitessékelni. Anya valószínűleg haragudott erre a nagyon szófogadatlan gyerekre, aki egykor látható volt és nem eltűnt.

Tovább

Megint támadt egy csomó filmötletem!

00a1vege.jpgDear Mr. Szpilberg ! Először is, saját bevallásom szerint, nagy rajongója vagyok művészetének. Kétszer láttam az Indiána Jónást meg azt az ítis izét, meg a Titanik óta, melyek mind a lelkemben szólalnak meg ma is! Aztán valami azt súgta, hogy maga pont úgy érez, vagy gondolkodik, ahogy én. Oda-vissza érezzük egymás lelkét, tudom!! És tudom, hogy nem vár ötleteket, de lenne sok-sok k*rva jó filmötletem, Önnek, mik megrohantak minap, és ha a Vajna meglátja majd, mert Ön lesz a gyorsabb megvalósító, hát tuti húgycső-csavarodást kap majd. Íme... vagyis ímék: Napjainkban járunk:

 

A világ kedvenc torzszülöttei

Egy torzszülött fiút az anyja 26 éven át a pincében tárol. Aztán egyszer csak valamiért le kell merészkednie anyunak oda. (A stáblista, meg cast meg excutive producer, amik a filmek elején vannak, a falra vannak fújva, ákombákom betűkkel, mintha a torz ember műve lenne, és a nő által tartott elemlámpa fényében vannak megvilágítva). Mintha a torzfia pingálta volna oda őket, aki menten ráharap, és minden formaságot mellőzve, leszedi halálra vált anyja fejét, aztán meglép. Beveszi magát egy ottfelejtett erdőbe. Itt találkozik az erdei rémnővel, akit szintén kitaszítottak a hozzátartozói születési rendellenessége, csúfsága végett. Megállapodnak, hogy belázadnak és elkezdenek tombolni a világban: közhelyeken mutogatják magukat és kirabolják az Eiffel-tornyot stb. Nyomukban egy süketnéma FBI ügynök, aki mindenkinek végig a szemébe néz. A két szörnyszülött tombol, de a sajtó imádja őket - akkor egyáltalán nem imádná, ha tudná a céljukat. Ugyanis úgy vélik, hogyha ők ilyen torzak és nem lehetnek szépek, más le legyen az, és ezért eltüntetik a Földet. Ugyanis a Sziklás-hegységben van egy mélyfúrt labor, ahol a Föld önmegsemmisítő funkciója van, ha szükség lenne rá valamiért. És az kell nekik. Meg is nyomják. Az FBI-os nőnek már késő. Addigra ráadásul már meg is halt, mert valahol egy kísérteties hotelben leveszi a pulóverét, de beleakad a feje és megfullad. És mindenki meghal. A robbanást jól meg lehetne mozgatni 3D-ben.

Tovább

Szalad-e locsolni?

Spartacus [1960].jpgA húsvéti áruhajrá finisében nem csak az akciók jártak le, de két nagyszerű asszony is. Gézáné és Jenőné élete befejeződött. Éltek 110 évet – ketten együtt. A Teher utcai Spar matt járólapján lehelték ki lelküket, egymás keze által, boltvezető és áruátvételi helyettese, pont azon a szerencsétlen nagypénteken. Évek óta dúlt már a hidegháború a két asszony között; érett a pofonalma, de csak azon a baljós napon, a Spar Húsvéti Pipiparádén érkezett zenitjére a terror vérláza. Azon az árzuhanástól feszült napon kitört a vérvulkán, a gyűlölet-gejzír, hosszú évek elfojtása rejszolódott elő a szívekből. A halál akciós fügét mutatott a két jószágnak. A Spar üzletlánc húsvéti árukampánya éppen lecsengőben, így a „Spartacus csúcshús Maximus” idétlen akciósorozata szerencsésen csúszott a kapituláció felé. Igen, a korabeli római hangulatot rá kellett valahogy erőszakolni egy fotocellaajtós, csupaüveg, neonfényes boltra. A Római birodalom, a gladiátorok meg a nyuszihúsvét témája… hát, nemigen passzolt össze. Ezt eltolták a marketingesek, de nem törődött vele senki. A dekoráció több volt, mint meredek: a plafonról bátor karton-Spartacusok lógtak, teljes harci díszben, kezükben elnagyolt párizsi pajzzsal és kolbászkarddal. Sonka Maximus, Spartacus reklámbéli ellensége, üldözi őt akcióról-akcióra, útközben és harcközben éles pengékkel nyesve le a tolakodóan magas árakat ünnepire. 

Tovább
Címkék: húsvét, erőszak, vér

A biszex T-Rex

002_1.jpg(részlet egy fura fosszília naplójából)

 


Amikor az a fényes korong lebukik a horizonton és beállnak azok a túláradó, lávától forró és izzó gázmocsaraktól lucskos esték, az én vérem is forrni kezd. Már nem csinálok belőle nagy ügyet, hogy olyan hím zsarnokgyík vagyok, aki más hím zsarnokgyíkokhoz vonzódik, ez a dolog nem választható. Hajlamom kissé ferde. A 30 fényes koronggal ezelőtti Melegfelvonuláson megismertem egy nagyon csinos, dögös Valakit. Kaptam tőle ajándékba Bőrszárnyas Csőrit, azt mondta, a saját szájával szedte. Illendően megszimatoltuk egymást, hogy meggyőződjünk a másik nemi beállítottsága felől. Azt is rögtön levágtam, hogy ő is dögevő, ...így már van legalább egy közös téma! Nem mutatkozott be, de én sem, mert itt senkinek nincs neve, csak szaga.

 

Tovább

havibaj

tampon-flash-drive002.jpgHivatalos megnyitóját követően 1 évvel kezdett vérezni a RózsaPláza. Azóta menetrendszerűen jön belőle, s mivel havonta csak egyszer, a sajtó hamar el is keresztelte „havibajnak” a jelenséget. A kiválasztott folyadék vegyi elemzése is alátámasztotta ezt az állítást. A menstruáló épület ritka jelenség, ugyanakkor autentikus is, olyasmi csoda ez, mint a könnyező szent szobrok, és mivel egy pláza is bálvány valahol, neki is joga van csodáskodni, természetfelettieskedni. A gond ott kezdődött, amikor a plázavezetőség úgy döntött, hogy minden hónapban egy-két napra le kell boltzárni az egész épületet mindenestül, hogy egy speciális takarítócég emberei kezelésbe vehessék az érintett területeket. Merthogy a vérzés nem egy pontra koncentrálódik, hanem összevissza jelenik meg, a szakértők szerint „több pontból fakad”, kapnak belőle a raktárak, a mozik, a kajáldák, még a Telenor Ügyfélszolgálat személyzeti mosdójában is találtak mensi-tócsát. Nem lenne ekkora cécó, ha a pláza normálisan és centrálisan a liftaknákba menstruálna, mert onnan lefolyna a... hát, a lefolyón. Nem lehet itt csendben menstruálgatni csak úgy!

Tovább
Címkék: vér, trend, zöldség

A magyar emberevés közben nem beszél

emberev.jpgÖsszetörök egy kis fokhagymát, reszelem rá az afgándiót, megszórom kurkumával, majd lágy besamelt készítek, a szeleteket pedig alaposan megforgatom benne. Fél órát állni hagyom. Az illata harap és kellően keleties. A humánhús a Horváth Rozit is szépen felveszi, de én magam szeretem kikeverni a pácot.
Elsőként csaptam le a gasztroműsor jogára, mint mesterszakács, amikor törvénybe iktatták, hogy 2042 május 1-től a visszaeső bűnözőket államilag kivégzik, testüket pedig közfogyasztási célokra piacra dobják. Mióta országunk hivatalos államformája az alkotmányos monarchia, a büntetés végrehajtás szabályai is szigorodtak. Mivel a tömeges kivégzések után rengeteg egészséges hulla maradt az állam nyakán, egy politikus felvetette: miért kéne kidobni ennyi kiváló húst, amikor az ország fele éhezik, nem beszélve a gasztro-turizmusról, amely már régóta döglődött. Javaslatát, elenyésző tartózkodással, de megszavazták.

Tovább

Négy kiábrándítóan rövid, s igen tanulságtalan anekdota

Tudta? Hogy ma péntek 13 van egész nap?
...már az ókori rómaiak is tartották a péntek 13-at, de nem sokra, többnyire kecsketejbe keverve fogyasztották és rendszerint sosem hétfőn.

Időutazós üdülőjog ugyanitt eladó (a Kr.e 47 és 31 közti időszak még szabad!) Erzsébet utalványt elfogadunk ha van közte pár húszezres is !

Most pedig következzen valami egészen más:

 


 

1.

Pilóta és a farkas

 

A farkas már harmadszor próbált felszállni a gépre, a pilóta pedig harmadszor tessékelte le egy összetekert navigációs térképpel. Nem a farkas farkasságával volt baja, útlevele és tiszta ruházata is volt, minden, amit az utazási szabályzat előír, csakhogy ez az állat egy megcsócsált nyúlhullával a szájában kívánt részt venni a repülőben, amit tilt a légi szabályzat. Erre külön piktogramok hívják fel a figyelmet a reptér egész területén, merthogy a levedző állattetem veszélyes mások ruházatára, cipőjére. Utastárs-zavaró az ilyesmi, ezért jelölik piros csíkkal áthúzott döggel.

- Fel nem hozod azt a cafatot az én gépemre, farkas úr, összekened vele a fedélzetet, az üléseket és utastársaid testi épségét – így a pilóta.

- Maga nekem ne ugasson, aki még életében nem vadászott le semmit - így a farkas.
- De tovább élek, mint te, és én legalább nem kiabálok önkéntelenül a teliholddal – vágott vissza a pilóta.

A farkas aznap nem repült.

Tovább