7 felemelően szuper tipp az örök boldogulásért

20221206_201744.jpgKedveled a pénzt és az irdatlan sikert? Mivel nyakunkon a Kellemes Ünnepek, szót kell ejtenünk a Szabadkőművesség és a Feng shui bizarr összefüggéseiről. Kijelenthetjük, hogy eme módszerek azokat is meglephetik, akik nem szeretik a meglepetéseket...

Mindazonáltal lakásunk a második bőrünk, és ha már túlságosan viszket a csóróságtól, helyezzünk el a Szerencse és Gazdagság területén egy elefántot (élőt) meg egy szerencsehozó majomkövet. Ínyencek még körbe is rakhatják mindezt fekete shungittel. Mivel az előszoba lakásunk szája, és itt jön be a csi, meg aki akar, itten is fontos az összhangképzés: azonnal pakoljunk ki innen mindent, majd rakjuk meg derékig sóderrel, a tetejére egy banánt helyezzünk és három Scarlett Johanssont (az olcsóbb és észszerűbb megoldások hívei egy kis piros pamutszőnyeggel is kiválthatják mindezt, ugyanaz lesz a hatás).
A szabadkömcsik egyik ősi titka, hogy minden reggel ezzel a ceremóniával kezdik a napot, ezért áramlik hozzájuk a csi meg a lóvé folyamatosan. A szabadkömcsik titkos titkai és még titkosabb magánéletük szerves része az a kéz-és testjelzés sorozat, ami minden kellemetlen helyzetből felmenti őket, vagy épp megnyílnak az ajtók előttük. A világot leuraló, mindenhova beszivárgó titkos társaság tagjai titkos kiváltságokat élveznek e hatékony pantomimtől, feltéve, ha ismerik a rituális mozdulatok pontos eljárási mechanizmusát. Lássunk ezek közül néhányat.


1. Ha egy hatos szintű beavatott szabadkömcsi mestert elkap a Deákon az ellenőr, és nincs épp jegye, se bérlete, a két karját mohón keresztezi egymás előtt, felfújja a pofazacskóját, majd jobb keze hüvelykujját a bal keze mutatóujja mögé csúsztatja, úgy, hogy a bal keze gyűrűsujja a jobb feje középső gerincének ujjával fonódik össze a válogatott ellenőr orra előtt, aki hamarosan „veszi is a lapot”, avagy érti a „célzást” és azonnal mentesíti őt minden retorzió és pótdíjfizetés alól.
2. Ha valamiért tetemes pénzösszegre van szükséged, elmész a kiszemelt bankba (mind a Hálózat része) előhívod a legmagasabb ügyintézőt, aki legalább 187 centi, majd szezámolajjal nagyvonalúan bedörzsölöd az arcát, miközben a zakód két szárnyát összecsapva a levegőbe emelkedsz és hétszer körberepülöd őt. Ekkor szó nélkül a rendelkezésedre bocsátanak egy vissza nem térítendő pár milliót.
3. Ha étteremben sokallod a számla végösszegét, kirendeled a főpincért, elé állsz, letolod a gatyád, majd ülepeddel csendben, de lassan kétszer körbe svaffolod az asztalt - ez világos jelzés lesz számára, hogy nem akárki vagy, hanem magasan titkos személyiség, és az orrod előtt fogja remegve megenni a számládat (tankolásnál ugyanez a titokmódszer bevethető, azt hiszem).
4. Ha engesztelhetetlenül ingyenüveget szeretnél az orosházi síküveggyárból díjmentesen, elmész oda, át a művészbejárón titokzatosan, majd ha kiválasztottál egy szép szál síküveget, és már mögötted áll a méltatlankodó kollektíva, te magabiztosan rájuk nézel, majd bal szemhéjadat az alsó ajkad alá csúsztatod. ...S már csomagolják is neked. Vigyázat, törékeny!
5. Ha idénre a legszebb fenyőt szeretnéd családod javára, tudnod kell, hogy a Feng shui rendszerében, a fa faszimbólum, ezért jól teszed, ha némi forgáccsal (népi nyelvén: faszilánk) a zsebedben térsz be az OBI-ba, majd az egészet az első túlbuzgó eladó szemébe subrintod. Innentől már csak a gyorsaságod szabhat határt egy meghitt ünnepnek.
6. Ha mindenképp és okvetlen nyerni szeretnél a MegaStar-ban, vagy egyéb tehetségkutató műsorban, énekelj a zsűri előtt bármit bárhogyan, majd a végén valamennyi szemedet dülleszd ki erősen, mindkét mellső végtagodat emeld a fejed fölé és hatszázhatvanhatszor keresztezd őket csápoló mozdulattal nagyon gyorsan. Az összes pont a tied lesz, de még az előtted fellépőké is + exkluzív lemezszerződés, ha. (Hölgyeknél ugyanez a módszer narancsbőr ellen is bevethető, ha).
7. Mivel a víz vízszimbólum, és ha régi álmod a hajóvezetés, nincs más dolgod, odalépsz a kiszemelt kapitány elé, majd háromszor fejkörzést végzel, miközben az alsó lábaiddal egy négydimenziós háromszöget formálsz. (Fontos kiegészítés, hogy amennyiben a kapitány is szabadkömcsi, csi hárító rituálét alkalmaz és bekúr a vízbe).
Ne szeparáld el magad a Sikertől! A jelszó: összhang.

Címkék: divat, lóvé, titok