Már a semmi sincs

 

Jóóó napot, kisasszony! De rég jártam sexshop-ban. Jó nagy a kínálat itt. Tudna segíteni szívesen, kisasszony? Olyan pornográf filmet keresek, amiben káprázatos ülepeket csépölnek, de rettenetesen! Nincs?
És olyan van, hogy felajzott nő a férfi arcába vágja az ajtót?
És olyan, hogy érett nyugdíjas nő áll a kapuban, és vár... van? Nincs?
És mondja csak, olyan van, hogy gruppen egyedül?
És olyan, hogy filigrán magányos nő kiábrándul?
És olyan van, hogy nő pucolja az ablakot rettenetesen?
És olyan lenne, hogy görögdinnye lóval? Vagy gin tonikkal? Hát paripa a Marikával? Hüvelykúp szárazon? Dokkolás a síküveggyárban? Nincs? Nincs.
És olyan van, hogy éhes farkaskutya mozzarellával? Nincs? Van? Nincs...
És latinó nő kínaival sakkozik? Van? Nincs?


És olyan, hogy sárgák feketékkel vörös téglakandalló előtt hátulról? Van? Nincs.
És olyan, hogy pizzasex olaszokkal és búsuló szamárral? Vakmerő atyafiak, destruktív nagymamákkal? Körülmetélt zsaru sztyuárdesszel és palimadárral?
És olyan van, hogy egyszerű csajszi eltéved a pincében, majd paradigmákkal közösül? És olyan, hogy megmotoznak nagyon egy olyan nőt, akire lehet számítani? És olyan, hogy alacsony krapek egy tisztáson tisztázza a körülményeket szólóban? Nincs? Olyan csak van, hogy fiatal egri asszony erotikus játékszereket csomagol ki, miközben a háttérből lesi őt egy kozák haramia? Nincs? Hát olyan, hogy meztelen nő spanyol verseket olvas némán? És olyan, hogy fogorvos együtt tát a páciensével? És olyan, hogy pucér mobiltelefon épp letölt magára valamit... vagy fel? És olyan, hogy fiatal, borotvált kis mellű nő befejez egy összetett mondatot? És olyan, hogy pornófilmet néző pornósokat néz valaki távolról? Nincs ? Semmi?
És olyan van, hogy tankhajó kis fregattal közösül ? Na és olyan, hogy víztorony análisan lakóteleppel? Nincs? Nincs. És olyan hogy fajankó postás postakocsival?
Hát olyan, van-e, hogy serkenő keblű villanykörte ceruzaelemmel? Van? Nincs.
És olyan van, hogy pucér költőnő villanyszámlára költ? Nincs? És olyan, hogy makacs tényekkel paskolják meg a gyanútlan valaki arcát? Nincs? És olyan, hogy csicskák csicskáztatnak csicskákat? És émelyítő süllyedés, bársonyos stagnálás, fülledt megrekedés a létezés értelmetlen, kizárólagosan ösztönalapú, mosléklangyos miazmájában van? Nincs. És olyan lenne, hogy egy kóbor bolygó belecsapódik egy pályájáról letért másikba? Nem? Nincs? És ugyanez csak geostacionárius műholdakkal?
Semmi jó nincs?? Akkor mi van? Na, mit kérdezzek még? És olyan van, hogy járókelő reformtus pap birkózik a hitével? Pártsemleges csoportszex a hősök terén sokan? És olyan van-e, hogy balfasz jobbra megy kockázatelemzés nélkül? Nincs... És olyan van, hogy szabadnapos köztársasági elnök épp aláírna egy alkotmánymódosítást a sikátorban, de az nem hagyja magát? Nincs? És olyan van, hogy izmos katonasrácok körülállnak egy kiszolgáltatott, pucér külső merevlemezt gépkarabéllyal? Van?
És olyan, hogy egyszerű honpolgár nehezen igazodik el? Aaaaaahhh....azt nagyon szeretem, rendesen felizgulok rá. Nincs?
Semmi jó kis zaftos malackodás?
...ha nincs itt semmi, akkor mi van? Már a semmi sincs...

(a darabot emitt hivatásos stand up színészművész olvassa fel egy darabon)